Pujahda saunan rentouttavaan lämpöön

Sanna Hemmottelu

Sauna taitaa olla meidän suomalaisten oma piilopaikka, salainen pakopaikkamme arjen kiireiden keskellä. Paikka, johon maailman hektinen rytmi ei yllä, ja jossa on mahdotonta murehtia. Poukkoilevat ajatukset rauhoittuvat tahtomattakin lempeän, kehoa hellivän lämmön ympäröidessä. Pieni, rauhallinen tila ja hetkeksi alas istahtaminen saavat sykkeen hidastumaan.

Meitä saunojia on monenlaisia. Yksi nauttii tulikuumista löylyistä, toinen istahtaa mieluiten alalauteiden lempeämpään lämpöön. Joillekin sauna on kiinteä osa arkea, toiselle taas harvinaista ylellisyyttä. Saunaan pujahdetaan yksin, puolison kanssa, koko perheen voimin tai ystäväporukalla. Yksi asia on kuitenkin meille kaikille yhteinen, saunominen rauhoittaa ja rentouttaa varmasti jokaista.

Minulle saunominen on ylellistä herkkua. Kun ei ole omaa saunaa, on saunomisesta muodostunut erityistä hemmottelua. Nautin saunomisesta ja lempeistä löylyistä sydämeni kyllyydestä aina kun saan siihen tilaisuuden. Rakastan sitä, miten pienillä yksinkertaisilla asioilla voi saada saunahetkestä entistä rentouttavamman. Muutama pieni juttu ja saunahetkestä saa loihdittua täydellisen hemmotteluhetken ja pienen irtioton arjesta.

Himmennä siis hieman saunan valoja ja vie puhtaat laudeliinat ja löylykulho jo valmiiksi saunaan. Varmista, että raikkaat saunajuomat ovat viilentymässä. Ota esille löylytuoksu ja kaikki lempikosmetiikkasi: rentouttava saunasaippua, ylellisimmät hiustenhoitotuotteesi, kasvonaamio tai vartalonkuorintavoide, mikä vain on parasta hemmottelua sinulle. Sauna muuntuu helposti ylelliseksi kylpyläksi, kun laitat muutaman kynttilän palamaan kylpyhuoneen puolelle ja varaat esille puhtaan pyyhkeen, aamutakin ja pehmeät tohvelit, joihin voit kietoutua saunan jälkeen. Muuta ei tarvita!

Me Dermosililla rakastamme saunomista ja haluamme tehdä sinun saunahetkistäsi täydellisiä. Valikoimastamme löytyy runsaasti hemmottelevia saunatuotteita ja pehmeät heinäkuun uutuudet, Kylpypyyhe ja Tohvelit, tekevät saunan jälkeisistä hetkistä suloisia. Verkkokaupasta löydät nyt tarjoushintaan kolmen tuotteen Saunapaketin sekä Laudeliinat 22.7.2018 saakka. Älä unohda myöskään valikoimastamme löytyvää Rentouttavaa löylytuoksua ja Selänpesintä. Saunatuotteista saat koottua itsellesi täydellisen hemmottelupaketin. Niiden avulla voit antaa myös ystävällesi tai lähimmäisellesi lahjaksi rentouttavan saunahetken. Selaa saunatuotteitamme ja lue lisää tarjouksista verkkokaupasta. Sitten vain sauna lämpiämään ja nautiskelemaan <3

Suloisia saunahetkiä toivottaen
Sanna
sisällöntuottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *