Jul Kristiina – vår gästbloggares julklappstips Läs mera
Kampanjer Black Weekend erövrar webbshopen! Läs mera
Hemmaspa Jul Tjejkvällar har dämpande inverkan på stressen Läs mera
Jul En julklapp som håller stilen! Läs mera

Kristiina – vår gästbloggares julklappstips

Gästbloggare Jul

Ett av de mest kittlande ögonblicken under den mörka hösten är den dag då jag i postlådan hittar julnumret av Dermosil-tidningen. Så har det varit i flera år nu och jag har aldrig julklappsproblem längre för här hittar jag julklappar till släkt, vänner och grannar. I stället för julblommor och konfektaskar ger jag numera gåvor som garanterat inte lämnar oanvända. I år fick jag gå in i julkänslan några veckor tidigare än normalt, eftersom jag fick vara med och testa produkterna i några julförpackningar redan på förhand.

Dermosil jul 2018

Den första julförpackning jag testade var Senja, lingonprodukter i en röd liten dragkedsförsedd ’necessär’ i stadigt papper. Jag började med att öppna schampoflaskan och möttes av en frisk doft av lingon. Schampot i vispgrötsrosa är drygt, för med bara en liten mängd får man till ett rikligt skum som tvättar rent. Lingonbalsamet gör håret mjukt och lätt att reda ut. Duschgel och hudvårdslotion sprider doften av höstens skörd i badrummet. Passar verkligen en bärälskare som jag. Kan ni behålla en hemlighet? Lova! Schh…Fint, då kan jag berätta att jag har beställt det här paketet till min vän som ofta gör både kortare och längre resor. De här små flaskorna kommer inte ta för stort utrymme i hennes resväska eller ryggsäck. Jag tror jag ska fylla på med en förpackning Trevlig resa, så kan hon själv fylla de flaskorna med sina andra favoritprodukter. Det här är en julklapp hon garanterat kommer bli glad år.

Den andra produkten jag fick testa hör till samma doftvärld, nämligen Varpu, Lugnande lingonserum. En produkt som gjord för min känsliga hud som lätt blir röd. Jag använder serumet speciellt på halsen och dekolletaget, eftersom där faktiskt börjar synas att jag levt ett tag. Pipetten gör serumet lätt att dosera och det räcker med en synnerligen liten mängd. Ovanpå serumet applicerar jag dag- eller nattkräm och sen är det bara att invänta resultatet. En sak som vi inte ska berätta vidare är att just det här serumet kommer finnas i min mammas och min mosters klappar på julafton!

Dermosil jul 2018

Av Luna-produkterna valde jag att pröva Luna Rumsdoft. Den kommer i en vacker gåvoask, en väldigt elegant gåva. Jag satte flaskan med rumsdoft i toaletten. Styrkan på doften är lätt att reglera genom antal stickor man har i flaskan. Själv föredrar jag en svag doft så en sticka räcker mig för att få en behaglig doft i rummet. Våra trevliga grannar kommer hitta en julröd Luna Gåvopåse fylld med Luna Rumsdoft, Luna Tvål och Luna Handkräm under granen.

Det enda som inte är bra med jultidningen är att det finns så många härliga produkter. Det blir så svårt att välja. Om man ändå inte hittar det man söker bland julförpackningarna så kan man själv plocka ihop lämpliga produkter ur normalsortimentet och lägga dem i Luna Gåvopåsen. Se där! En fin julgåva det med! Det bästa med de färdiga julförpackningarna är ju att man kommer undan med väldigt lite besvär och ändå har något riktigt snyggt att ge bort. Produkterna är färdigt förpackade, väldigt bekvämt för den som inte gillar att paketera. Jag däremot, som älskar allt som hör ihop med jul, kan ännu komplettera med ett vackert band och ett paketkort som jag gjort själv och skrivit en personlig hälsning på.

Dermosil jul 2018

Det går ju lätt ett par kvällar för mig då jag gör beställningen. Först gör jag en lista på vem som ska få julklappar. Sedan tänker jag ut en lämplig gåva till varje person. För att komma i julstämning tänder jag ett par ljus och smakar på den första julglöggen. Det blir en relativt stor beställning innan jag gått igenom hela tidningen. Dessutom lägger jag till ett par reservprodukter, bra att ha ifall det på julafton överraskande står nån utanför dörren och överräcker en oväntad julklapp.

Jag är också kontaktperson för en beställningsgrupp på jobbet. Av jobbarkompisarna har jag fått positiv feedback angående att man här får bra produkter till bra pris. Många på jobbet beställer också en hel del julförpackningar. Jag försöker alltid få arbetskamraterna att fylla i beställningslistan snabbt, för ibland har de populäraste förpackningarna tagit slut ganska fort. Så om du funderar på vad du ska hitta på i julklapp så är jag ganska säker på att du här hittar klappar till din guddottern, pappa och kanske till barnens lärare. Glöm heller inte bort dig själv då du skriver listan på julklappsmottagare =)

In och kolla utbudet och beställ i god tid. En stressfaktor mindre, att kunna handla julklappar utan trängsel, kassaköer och kommersiell julmusik.

Ha en alldeles underbar advent!
Kristiina
gästbloggare

Follow

Inga kommentarer

Black Weekend erövrar webbshopen!

Sanna Kampanjer

Äntligen Black Weekend! Ni kan inte föreställa er hur ivriga vi har varit inför det här veckoslutet! Som vi har väntat och förberett oss… Köpfesten som ju kommer från USA inträffar tidsmässigt perfekt för att pigga upp årets mörkaste årstid. Vi har planerat in en hel del kul för er och under veckoslutet kommer webbshopen fyllas med kittlande överraskningar. Under Black Weekend kan du passa på att skaffa något att pigga upp dig med i novemberrusket och vem vet kanske starta jakten på julklapparna?

Dermosil Black Weekend

Black Weekend pågår i vår webbshop från fredag till måndag 23.11-26.11.2018. Vi har en hel del på gång under hela veckoslutet och kommer ha olika erbjudanden varje dag! Idag hittar du i webbshopen en speciell Black Weekend -kategori, där du får upp till 50 % rabatt på produkterna. På lördag, på söndag och på måndag har vi nya saker på gång, så det är definitivt värt att kika in hos oss då och då.  ; )

Dermosil Black Box

Vi bjuder på fri frakt för alla beställningar som är över 25 € och görs i webbshopen under veckoslutet. Och inte nog med det! I webbshopen hittar du också en alldeles underbar överraskningsbox, Dermosil Black Box modell 2018! Förra årets Black Box blev en formidabel succé och gör comeback i år, naturligtvis fylld med nytt spännande innehåll. Black Box innehåller högklassiga makeup- och hudvårdsprodukter. Överraskningsboxen kostar 25 € medan produkternas verkliga värde är nästan 60 euro! Boxen finns i begränsat antal så snabba på om du vill ha din egen.

Ha en alldeles underbar shoppinghelg fylld med överrasknigar!
Sanna

Psst, i alla beställningar som görs i webbshopen under Black Weekend sätter vi med en liten julig gåva, som du kan njuta av om du vill köpa julklappar från oss i början av december…

Follow

Inga kommentarer

Tjejkvällar har dämpande inverkan på stressen

Sanna Hemmaspa, Jul

Slutet av året verkar alltid vara en otroligt stressig tid. På jobbet är det mycket som ska slutföras, julförberedelserna pockar på och julfesterna fyller kalendern… Lägg sedan till mörkret som bara fortsätter och den vanliga bråda vardagen så känns det nog lite för mycket. Det är helt klart läge för en tjejkväll!

Dermosil jul

Vad tycker du om mitt förslag: Fyll kylen med sånt som är både gott och lätt att tillaga, ge dina kompisar en inbjudan med klädkod morgonrock och yllestrumpor. Duka fram dina skönhetsfavoriter och ha en riktigt skön kväll då ni gör ansiktsbehandlingar. En sån kväll kräver inga stora ansträngningar, men ger en välförtjänt återhämtning i stressen. Några timmar med goda vänner gör att du tankar energi för många dagar framöver!

tjejkväll

Här får du tips på produkter, med vilka du steg för steg gör den ultimata ansiktsbehandlingen:

1. Julförpackning Lilja – en alldeles underbar och härligt mjuk rengöringsmousse som tar bort makeup och tvättar ansiktet rent. Det rara rosa hårbandet håller ihop håret under ansiktsbehandlingen.

2. Bubblande detox ansiktsmask – Djuprengörande mask som ger ansiktet naturlig lyster OCH som samtidigt fungerar som skratt-terapi – så kul ser man ut då man har skum-masken på sig!

3. Julförpackning Varpu – Något som huden njuter länge av! Lugnande lingonserum passar speciellt bra då man vill skämma bort huden under vinterhalvåret.

4. Vitamin E Ansiktskräm – En lätt ansiktskräm avslutar ansiktsbehandlingen och återfuktar huden perfekt så här i början av vintern då de värsta köldknäpparna ännu inte slagit till.

5. Julförpackning Rosanna – Kanske kvällen inte är slut efter ansiktsbehandlingen? Fortsätter ni ut? Eller vill du ge vännerna varsin uppiggande present? Läppstift och nagellack i klassiskt rött är nästan ett måste i julfesttider!

Ha en alldeles underbart avkopplande tjejkväll!
Sanna

Follow

Inga kommentarer

En julklapp som håller stilen!

Sanna Jul

Jag tycker att det för varje år blir allt svårare att köpa julklappar. Det känns som att alla redan har allt! Därför försöker jag numera bara ge praktiska saker i julklapp, sånt som mottagaren har glädje av länge. Så gissa hur till mig jag blev då jag upptäckte julförpackning Noel– ett klädvårdsset är en gåva som passar precis vem som helst!

Alla känner vi någon som alltid ser elegant och välvårdad ut, eller hur? Å andra sidan så har vi alla också bland vänner och släktingar den väldigt omtyckta men kanske lite slarviga typen. Han eller hon som alltid saknar en knapp i jackan..

dermosil jul 2018

Oberoende om du ger klädvårdssetet i julklapp till din superstiliga pappa eller till en inte så noggrann vän, så kommer båda helt klart att uppskatta den praktiska gåvan. Alla använder vi kläder och kläder som används blir nötta. Det känns helt galet att tänka på hur många klädplagg som idag slängs bara för att de blivit noppiga eller för att en knapp lossnat. Genom att ta hand om kläderna så förlängs deras användningstid och man behöver inte köpa nytt lika ofta.

klädvårdsset

Noel innehåller allt som behövs för att ta hand om kläderna: klädborste, sytillbehörsset, noppborttagare och klädvårdsrulle. Dessutom innehåller den en skosked och en refillrulle till klädvårdsrullen. Ett praktiskt förvaringsfodral i filttyg gör att setet är lätt att ta med och blir en perfekt gåva även till den som reser mycket. Är det här den ultimata julklappen till dina nära och kära i år? Som bonus kan du ju komplettera med att du lovar sy i de två första knapparna som lossnar, om du får tillgång till klädvårdssetet…

En trevlig julklapp, eller hur? En julklapp som får nära och kära att ta hand om kläderna! : )
Sanna

Psst, På vår YouTube -kanal hittar du en video, där vi ingående presenterar klädvårdssetet!

Follow

Inga kommentarer

En naturlig gåva – Hudvänlig naturkosmetik

Sanna Jul, Naturkosmetik

Hög tid att skämma bort alla vänner av naturkosmetik! <3 Du har kanske redan koll på att det finns certifierad naturkosmetik i vårt sortiment? Produkterna i serien Nature tillverkas av ekologiska växtbaserade råvaror. I serien finns produkter för ansiktet, håret och hela kroppen. Jättebra gåvotips till den som uppskattar naturen och naturens underverk!
naturkosmetik

Julförpackning Venla består av två fräscha naturkosmetikprodukter. Nature Tvättgel björksav och Hudvårdslotion björksav innehåller äkta inhemsk björksav, som hjälper till att hålla huden elastisk och spänstig. Nature Tvättgel innehåller havssalt, vars naturliga mineraler tvättar, mjukgör och återfuktar huden. Nature Hudvårdslotion återfuktar, friskar upp och mjukgör huden efter duschen. De båda hudvänliga produkterna är veganska och har en naturlig och mild doft utan allergener.

Dermosil jul 2018

En bra inkörsport i naturkosmetikens hudvänliga värld blir Nature Body butter Mint som har en ljuvligt tjock konsistens men ändå är lätt att applicera. Body butter mint innehåller ekologiska råvaror som växtoljor och bivax, som återfuktar och vårdar torr hud. Den härliga mintdoften kommer från naturlig grönmyntaolja. Den här kundfavoriten känns mjuk och fyllig och är perfekt för den dagliga hudvården!

Är det någon bland dina nära och kära som skulle bli glad åt en naturkosmetikgåva?

Sanna

Follow

Inga kommentarer

Gästbloggare-Miisas julklappstips

Gästbloggare Jul

Julklappar – inköpta med kärlek, med värme paketerade och med glädje bortgivna. Det är en fin tanke, men om sanningen ska fram så är det nog sällan det är så lätt… ”Den tiden på året” får det nästan att krypa i skinnet på en. Och alltid är det lika stressigt och bråttom när man ska börja skaffa de där julklapparna… Men tänk om det i år vore annorlunda, och istället lätt att shoppa julklappar?

Julen är för många en tid av lugn, ro och glädje. Därför känns det också så lustigt, att jag och många andra, stressas av julen, som att det är på det sätt man alltid ”ska” förbereda sig inför julen på. För många är julen en tid tillbringad tillsammans med nära & kära, och därav julklappsgivandet för dem en kärleksfull gest. Men tänk om vi i år skulle glömma vad våra nära & kära behöver, och istället fokusera på hurudana mänskor de är. Finns det månne nån i din närhet som är en riktigt lugn hemmamysare, eller kanske en riktig disco queen som gillar fart och fläkt? Eller en stressig mamma eller pappa, eller en studerande som försöker hitta  det glamourösa i vardagen? Tro det eller ej, men det är på det här viset Dermosil-julförpackningarna hittar fram till jultomtens klappsäck…

dermosil jul 2018

Om du har en vän, som gång efter gång alltid lånar handkräm av dig (eftersom hen har sin egen på vift eller helt enkelt är utan), då är det julförpackningen Tindra du ska ge! Det är en julförpackning som passar alla, eftersom den innehåller två typer av produkter som vem som helst kan ha nytta av i hemmet – handtvål & handkräm. Speciellt bra passar produkterna i förpackningen till dem som skulle vilja äta äppelpaj varje dag, men låter bli p.g.a. kalorierna, för oj vilken underbar doft av äpplen de här produkterna har! Tindra Handtvål passar såväl barnfamiljen som den som vill ha lite extra glamour i badrummet. Dess guldiga stjärnor gör handtvätten lite roligare, när man för varje pump får ett damm av glitter i handen – magiskt!

Om du då igen har en vän, som kväll efter kväll glittrar lika grannt som en discokula, då faller valet på Iiris. Dock passar denna julförpackning även hjälplösa sminkare (som mig själv…), eftersom man nog inte kan misslyckas riktigt katastrofalt med denna makeuptrio. Tack vare de mjuka pennorna går sminkandet smidigt, och man behöver inte vara rädd för att handen ska skaka.

dermosil jul 2018

Har du då igen en vän som hellre stannar hemma än ränner runt på stans dansgolv, välj då Salme. Den är en julförpackning, som för med sig glädje, ljus och stämning för en lång tid framöver. Den passar nog  egentligen till alla, för jag kan nästan slå vad om att ingen inte tycker om ljus! Man behöver heller inte bli förskräckt när man läser ”doftljus”, eftersom doften i Salme är väldigt naturlig och mjuk. Ett minus kommer jag på med denna julförpackning dock: det att man borde beställa flera direkt – riktiga ljusbrännare förstår säkert nu vad jag pratar om!

Jag hoppas att mina julklappstips ska hjälpa dig med just din julklappsshopping! Kanske du t.o.m. redan kommer på till vem du skulle ge bort Tindra, Iiris eller Salme? Dermosils julförpackningar är verkligen bra på det sättet att de kan ges till så många! Dessutom är det alldeles fantastiskt att man kan beställa några till sig själv också…

Önskar er en trevlig väntan på julen,
Miisa
Gästbloggare

Follow

Inga kommentarer

Dermosils Julkalender 2018

Sanna Jul

Vi har fått massor med förfrågningar om vi också i år kommer ha en julkalender i sortimentet. Och JAPP, det kommer vi ha! I årets julkollektion finns en Dermosil Julkalender fullsmockad med härliga kosmetiköverraskningar. <3

Att vänta på jul och att göra julförberedelser innebär en viss form av magi. För mig är julkalendern en viktig del av att bygga upp julstämningen. Det här med att vänta på julen är inte bara för en viss ålder, eftersom vi ju alla tycker om små överraskningar! En julkalender med kosmetiköverraskningar gör advent till en alldeles underbar tid. Små överraskningar som gör en på gott humör och piggar upp den stressiga tiden i slutet av året.

Dermosil julkalender

Bakom luckorna i kalendern gömmer sig 24 överraskningar för hud- och hårvård samt produkter att använda i duschen. Innehållet i julkalendern har utvecklats baserat på kundernas önskemål och feedback på förra årets kalender. I luckorna finns både gamla godingar och nyhetsprodukter som utvecklats speciellt för kalendern, Kalendern kostar 40€ medan innehållet är värt mer än 65€!

Om du redan på förhand vill veta vad kalendern innehåller så kan du läsa det i en artikel i vår webbshop. Innehållet finns även listat på baksidan av kalendern, så akta dig för att kika där ifall du vill hålla spänningen vid liv ända fram till julafton! Julkalendern börjar säljas i vår webbshop den 1.11 kl. 10.

Öppnar du alla luckor i kalendern på en gång eller njuter du av överraskningarna på rätt dag? : )

Sanna

Psst, fram till måndag 29.10 har vi en utlottning på gång. Där kan du vinna en egen Dermosil Julkalender…!

Follow

3 kommentarer

Bästa gåvotipsen till pappa

Sanna Hudvård för män

Farsdag firas söndag 11 november. En älskad partner, pappa, morfar, farfar, svärfar – vem han än är som har stor betydelse i ditt liv, så är han värd det allra bästa på sin dag! Det är alltid roligt att välja en gåva som är helt rätt för mottagaren. Här får du några tips på hudvänliga farsdagsgåvor att skämma bort far med.

Till gör-det-själv -pappan
Funderar du på en gåva till pappan som fixar allt själv? Trivs han i köket eller har han alltid något på gång i garaget eller håller han alltid på med något renoveringsprojekt? Här är gåvan till honom! Gör-det-själv -mannen uppskattar helt säkert praktiska produkter, som samtidigt tar hand om hans flitiga händer.

gåvotipsen till pappa

Hemmets rengöringsprodukter / Tvål för smutsiga händer
Glycerinhandcrème/ Kökshandtvål 

Till pappan med känslig hud
Har din pappa torr och känslig hud eller föredrar han annars bara oparfymerade produkter? Milda och oparfymerade produkter, som är utvecklade för känslig hud och varsamt tar hand om pappas hud. Alla produkterna har beviljats Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol. I Sensitive serien i vår webbshop hittar du fler produkter för känslig hud.

fars dag gåvotips

Sensitive Ansiktskräm Extra / Sensitive Duschgel / Sensitive Balsam
Sensitive Schampo / Sensitive Deo Stick

Till den aktiva pappan
Är din far en man full av energi och alltid i farten? Då blir en farsdagsgåva som tar hand om hans muskler och håller honom fräsch och väldoftande även efter ett svettigt träningspass, garanterat en omtyckt farsdagspresent.

fars dag gåvotips

Linimentcrème /Fotspray antiperspirant / Magnesium 250 mg /
Sport & Sauna Deo Roll-On / Sport & Sauna Schampo & duschgel

Fars dag – en alldeles underbar orsak att skämma bort mannen i ditt liv!

Sanna

Psst! I webbshopen finns nu också en hel del farsdagstips. Vi lanserar till och med redan några julförpackningar som blir utmärkta farsdagsgåvor….

Follow

Inga kommentarer
LOAD MORE