Fräsch sommarlook med nya ögonpennor

Sanna Makeup

Ögonpennor i färgglada nyanser ger härlig variation till sommarmakeupen. Testa att variera din svarta eller bruna ögonpenna men en ögonpenna i grönt eller blått – med dessa fräscha nyanser skapar du enkelt en spännande look och tillför ett mjukare intryck till ögonmakeupen! Med Ögonpennorna green, blue och ivory får du enkelt till en jämn eyeliner som håller hela dagen.

För att skapa en jämn linje längs fransraden gäller det att med ögonpennan måla med korta drag intill fransarna. Börja i inre ögonvrån och fortsätt utåt mot yttre ögonvrån. För mera djup i blicken kan du i yttre ögonvrån även dra linjen lite uppåt mot ögonbrynet och sedan med en ögonskuggsborste sudda ut linjen mot ögonlocket. Eyeliner kan också appliceras längs nedre fransraden för en ytterligare intensiv blick.

I modellens makeup har vi på övre ögonlocket använt
Magnetic Ögonskugga i nya nyansen sparkly silver,
under ögat nyansen ocean och Ögonpenna blue.
I inre ögonvrån har ännu Ögonpenna ivory applicerats.

Fransarna kommer se fylligare ut om du även drar en linje längs fransarnas undre kant. Du kan även med ögonpennan fylla i med färg mellan fransarna för en ännu fylligare look. På så sätt undviker man också tomrum mellan eyelinern och själva fransraden. Om du lite vill tona ner eyelinern och skapa ett mjukare intryck, kan du applicera en ljusare ögonskugga längs eyelinern. Till detta fungerar fint exempelvis Magnetic ögonskuggspalettens platta, lätt vinklade applikator.

Ögonpenna green kombineras snyggt med Magnetic ögonskugga magic forest. På samma sätt kan Ögonpenna blue kombineras med Magnetic ögonskugga midnight. Applicera ögonskuggan längs eyelinern och upp mot yttre ögonvrån in mot ögonlocket. Avsluta med mascara och en enkel men vacker ögonmakeup är klar!

Applicera först Ögonpenna blue längs fransraden och förstärk
sedan linjen med Magnetic Ögonskugga midnight.
Ögonskuggan kan även lätt appliceras över ögonlocket. Beigefärgade
Ögonpenna ivory inger ett piggt intryck applicerad längs vattenlinjen.

Ögonpenna ivory kan användas på ett lite annat sätt än de blå och gröna nyanserna. Den beigefärgade nyansen passar nämligen perfekt för att pigga upp under trötta dagar. Nyansen ger ett vaket intryck då den appliceras längs vattenlinjen och nedre fransraden. Den passar också till att appliceras i inre ögonvrån, det ger ett ordentligt uppiggande intryck. Ett tips som lönar sig att testa!

Varför inte testa en ögonpenna i ny nyans, en vacker eyeliner gör enorm skillnad!

Färgglada hälsningar,
Henrietta & Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *