Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

MIKSI DERMOSIL?

Dermosil-tuotteet on kehitetty huolehtimaan ihosi hyvinvoinnista ja kauneudesta pohjoisen ilmaston vaihtelevissa oloissa. Käytämme kasviöljypohjaisissa tuotteissamme vain tutkittuja ja turvallisia raaka-aineita. Dermosil-tuotteissa käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita sekä mietoja hajusteita, joista esimerkkinä Hypoparfum®-hajusteet.

banner

Palveleva ja nopea

Ostosten tekeminen verkkokaupassamme on helppoa ja nopeaa. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa sekä vastaavat kysymyksiin tuotekommenttien ja foorumin kautta. Lähetämme asiakaslehden kaikille aktiivisille asiakkaillemme kuusi kertaa vuodessa. Ajankohtaisista tuoteisiin ja toimintaamme liittyvistä asioista kerromme verkkosivujemme lisäksi myös Facebookissa, Instagramissa ja DermoBlogissa.

"Asiakkaamme muodostavat aktiivisen yhteisön, jolta saatu palaute antaa suuntaa myös tuotekehitystyölle."

banner

Erinomainen hinta-laatusuhde

Dermosil-tuotteet tunnetaan hinta-laatusuhteestaan. Dermosil-tuotteita myydään vain omassa verkkokaupassamme. Laadukkaat tuotteet tulevat suoraan tehtaalta varastollemme, mistä ne lähtevät ilman välikäsiä suoraan asiakkaalle. Suuret tuote-erät takaavat myös kilpailukykyiset hinnat. Tarjoamme täyden tuotetakuun.

Kokenut kotimainen

Dermoshop on perheyritys, jonka pääkonttori on Pohjanmaalla, Korsnäsissä, missä sijaitsevat kaikki yrityksen keskeiset toiminnot, kuten asiakaspalvelu, tuotekehitys, oma laboratorio ja logistiikkakeskus. Dermoshopin ensimmäinen Dermosil-tuote tuli myyntiin 1988. Oma verkkokauppa on toiminut jo vuodesta 1996. Markkina-alueemme ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Viro ja Venäjä. Dermoshop on kasvuyritys, jolla on paras AAA-luottoluokitus.

"Asiakkaamme ovat tottuneet saamaan tilaamansa tuotteet nopeasti ja varmasti."

Ympäristöä kunnioittaen

Sekä tuotteiden että pakkausten ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Valikoimaamme kuuluu ECOCERT-sertifioitu Nature-luonnonkosmetiikkasarja. Huolehdimme pakkausmateriaalien kierrätyksestä ja asiakkaillemme tarjottavat muovipussit on valmistettu biohajoavasta Degralen®-materiaalista. Valvomme toimintaamme laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmän mukaisesti, mistä todisteena meille on myönnetty ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -sertifikaatit.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy