Ilmainen toimitus yli 25 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Joulun toimitusaika

Hei, milloin viimeistään pitää tilaus tehdä, jotta tuotteet ehtivät postiin jouluksi?

  • Luulisin, että noin viikkoa ennen joulua, mutta jos postia käyttää kuljetukseen, niin syytä varautua siihen, että paketti seikkailee matkalla kolme viikkoa. Postnord varmasti pystyy jouluksi toimittaa, jos viikkoa ennen joulua tilaa.
  • Kiitos!
  • Hei Jaana! Kun teet tilauksen verkkokaupassamme viimmeistään keskiviikkona 19.12.2018, niin tuotteet ehtivät perille jouluaatoksi.
  • Maija P taitaa olla hyvin skeptinen postin toiminnan suhteen. Aina on Dermon paketti tullut kotiin 1-2 päivän aikana postin toimittamana :)
  • Ei tarvi olla skeptinen, kun postin kanssa ollut melkoisen paljon ongelmia. En jaksa jouluruuhkassa stressata postin kanssa. Otan paketit muiden toimittamina. Dermon tapauksessa postnord. :) Täälläpäin jos valitsee postin kotiinkuljetuksen, niin paketti päätyy muutaman päivän päästä postiin ja ilmoitus siitäkin saattaa mystisesti kadota. Eivät siis välttämättä edes yritä toimittaa pakettia kotiin.
  • :D Ehkä se riippuu paikkakunnasta tai kuskista miten paketit seikkailee, mulla kun on ollut just Postnordin kanssa ihan käsittämätöntä säätöä. Posti on toiminut oikein hyvin, monesti on Dermon paketti ollut perillä jo seuraavana päivänä tilauksesta.
  • Moni varmaan jo unohtanu postin viime joulun sähläykset, kun pakettiautomaatti ollut täynnä, niin paketti päätyny toiselle puolelle kaupunkia postiin tai parhaimmassa tapauksessa naapurikaupungin postiin, vaikka automaatin vieressä ois ihan posti. :) Vähän veikkaan, että samaa luvassa tänäkin vuonna. Tää joulu vaan sotkee postin toiminnan ihan kunnolla. Ja jos haluaa välttyä postin aiheuttamalta harmilta, niin välttää sen käyttämistä.
  • Turha haukkua koko Postin toimintaa Meillä pakettiautomaatti ja Postin palvelut pienessä kylässä muutaman sadan metrin päässä toisistaan, kaikki toiminut aina moitteetta omalla kohdallani. PostNordin toimitukset ovat kestäneet paljon kauemmin ja jokainen pystyy Postin sivuilta seuraamaan seurantakoodin kanssa lähetyksen etenemistä. Ei siihen mitään Postin ilmoituksia enää edes tarvita.
  • Krista pointti olikin se, että jos tilannut kotiinkuljetuksen ja sitä ei tuoda kotiin eikä ilmoiteta, koska se on postissa noudettavissa. Ei kai kukaan huvikseen juokse joka päivä postiin kysymään, onko se paketti täällä, kun ei tullut kotiin. Kyllä mä ainakin haluan tiedon asiasta, jos kuski tekee oharit ja vie paketin postiin kotiinkuljetuksen sijasta.
Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa ja jättää oman kommenttisi viestiin.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy