Ilmainen toimitus yli 25 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotteet loppuunmyyty

Luna ihonhoitovoide ja Marja lahajapakkaus ovat loppuunmyyty ennenkuin niitä ehtii kokeilla. Nyt on vasta joulukuun alku, miksi ei tuotteita valmisteta tarpeeksi, että niitä olisi saatavilla?

  • Hei Erja! Joulupakkauksemme ovat Limited Edition -tuotteita, eli niitä on saatavilla rajoitettu määrä eikä tuotteita tule enempää myyntiin. Varaamme kaikkia tuotteita reilusti varastoon, mutta koska tilauksia tehdään paljon heti joulumyynnin käynnistymisestä alkaen 1.11.2018, on olemassa riski, että kysytyimmät tuotteet pääsevät loppumaan melko nopeasti.
    Tänäkin vuonna meillä on laaja joulukokoelma, josta toivomme jokaisen löytävän sopivia tuotteita, vaikka jokin tietty tuote olisi jo ehtinyt loppua.
  • Itse ainakin tilaan heti marraskuun alussa, koska joka vuosi osa tuotteista loppuu kesken. Vaikea näitä varmaan on ennakoida, mikä myy milloinkin ja miten paljon. Turha siitä on Dermoa moittia. Mikseivät myös muut voi toimia niin? Tällöin jokainen saa haluamansa pakkaukset kun tilaa marraskuun alussa eikä tarvitse joulukuussa asiaa ihmetellä :)
  • Minäkin tilaan yleensä marraskuun alussa ja aina olen saanut haluamani tuotteet. Kun on kyse rajoitetuista eristä niin jossain vaiheessa ne kaikki loppuvat. Vaikka kaikki tilaisivat heti marraskuun alussa niin silti joku jää ilman koska tuotteita on tosiaan valmistettu rajallinen määrä. Suosiota voi olla vaikea ennustaa, jotkut kamat revitään käsistä heti ja joitakin myydään outletissa vielä seuraavana jouluna.
  • Nimenomaan, ajoissa liikkeellä niin saa kaiken mitä haluaa, ehtii kokeilla tuotteet rauhassa ja tilata lisää niitä joista tykkää.

    Ymmärtää sen ettei kaikkea riitä alennusmyynteihin asti, kun nytkin on outlet myynnissä muutama pakkaus vielä viime vuoden joulukokoelmasta, niin kaikkea ei vaan kannata ottaa niin paljon että varmasti mikään ei lopu kesken
Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa ja jättää oman kommenttisi viestiin.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy