Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Premium gold-tarjoukset

Jos tilaan itselleni useamman shampoon värjätyille hiuksille, niin saanko yhtä monta hoitoainetta kaupan päälle? Vai onko se 1kpl/tilaaja?

  • Hei Elina! Kiitos viestistäsi. Gold-asiakkaat saavat niin monta hoitoainetta (3917) kaupan päälle kuin ovat tilanneet shampoitakin (3916).
  • Tein tilaukseni hetki sitten ja unohdin laittaa tilaukseeni premium gold edun, shampoo värjätyille hiuksille (3916) 2kpl. Jospa voi liittää vielä tilaukseen.
  • Tein tilaukseni hetki sitten ja unohdin laittaa tilaukseeni premium gold edun, shampoo värjätyille hiuksille (3916) 2kpl. Jospa voi liittää vielä tilaukseen.
  • Hei Leena! Otathan suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse 020 7466 400, chatissa tai sähköpostitse info@dermosil,fi, niin voimme parhaiten auttaa asiassa.
  • Otin tilaukseeni bonustuotteena Tuuheuttavan shampoon. Luulin saavani myös hiuspuuterin, joka on jakson etuna ko. shampoon tilaajille. Vaikka en ostanut tuotetta rahalla, niin onhan bonuksien käyttö myös verrattavissa ostamiseen. Harmi kun en älynnyt laittaa shampoota laskulla maksettavien tuotteiden joukkoon! :(
  • Jos kerta oot gold asiakas, niin uusi tilaus shampoon tai parin kera, niin saat saman verran hiuspuuteria. Postikulut ilmaisia, niin eipä tuossa ongelmaa ole. :) Bonustuote ja tilaajalahja eri asioita. Sen takia tilaajalahjaan on ostettava tuote tai useampi.
  • Hei Outi! Kiitos viestistäsi. Tarjoukset eivät valitettavasti koske bonustuotteita, pahoittelen.
Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa ja jättää oman kommenttisi viestiin.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy