Ilmainen toimitus yli 25 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Aina-voide

Miksi Aina-voide on 'last chance' -listalla? Älkää vaan hyvänen aika lopettako sitä tuotetta.

  • Hei Minna! Aina-voide sellaisenaan on valitettavasti poistumassa valikoimastamme, mutta korvaava tuote sen tilalle on tulossa viimeistään syksyllä myyntiin.
  • Harmi, kun on poistumassa. Pitänee sitten hamstrata varastoon. Toivottavasti korvaavalla tuotteella on myös aurinkosuojakerroin!
  • Välillä ihmetyttää tämä jatkuva "uudistusvimma" enkä tarkoita vain Dermoa. Löydät uuden, toimivan meikki- tai ihonhoitotuotteen, seuraavassa hetkessä se poistuukin markkinoilta ja korvaava tuote on edellistä huomattavasti huonompi. Miksi näin? Tehdäänkö jo etukäteen sopimus, että tiettyä tuotetta tehdään vain rajallinen määrä?
  • Hei! Uudistamme tuotevalikoimaamme säännöllisesti. Siinä yhteydessä tuotteita poistuu valikoimastamme. Toiset tuotteista ovat voineet tulla elinkaarensa loppuun ja toiset ovat sesonki- tai rajoitettu erä -tuotteita. Poistuneiden tuotteiden tilalle kehitämme uusia, laadukkaita vaihtoehtoja asiakkaitamme kuunnellen.
    Tarkastelemme aina tuotevalikoimaamme kokonaisuutena ja siinä huomioidaan useita vaikuttavia tekijöitä. Niitä ovat mm. tuotteeseen kohdistuva kysyntä, asiakkailta saatu asiakaspalaute, tuotteen valmistustekniset syyt ja raaka-aineiden saatavuus sekä eri tuotesarjojen oleminen osa kokonaisvalikoimaamme. Valitettavasti välillä tulee tilanteita, joissa syystä tai toisesta valikoimassa olevia tuotteita poistuu, mutta emme tee sellaisia muutoksia kevyin perustein vaan jokaiselle muutokselle valikoimassa on aina vahvat syynsä. Välitän viestisi eteenpäin myös tuotekehittelyymme.
  • aina-voide on hyväksi koettu. tuttuni tilaa sitä säännöllisesti yhteistilauksemme kautta. hyvä jos korvaava tuote on yhtä hyvä.voin kertoa uutisentulevasta ja jäämme odottamaan syksyä
  • Te, jotka Aina-voidetta olette jo pidempään käyttäneet, onko kukaan testannut sitä tuon varjostussiveltimen kanssa? Sehän käy myös meikkivoiteen levittämiseen, muualla vastaavanlaisia myydäänn myös meikkivoidesiveltiminä. Lähinnä mietin, tilaanko Dermolta sen vai tuon varsinaisen meikkivoidesiveltimen. Käytän erästä laadukasta luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, jonka levitän sormin. Nyt hommasin Aina-voiteen ns. kakkosmeikiksi silloin, kun halvempikin meikkipohja riittää, ja olen kokenut ettei yhtä hyvin sormin levity. Sopiva sivellin hakusessa.
Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa ja jättää oman kommenttisi viestiin.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy