Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

tuotteita akneen?

Löytyykö teillä nuoren akne ihoon sopivia tuotteita?

 • Skin Solutions kasvojenhoitosetti 13.90 e : puhdistusgeeli , kasvovesi ja tasapainottava geelivoide , sekä tässä tuotesarjassa on monta muutakin sopivaa vaihtoehto nuorelle iholle. Näytteitä ko. tuotteista kannattaa pyytää niin voi testata niiden sopivuuden . Toivotaan että sopivat tuotteet löytyisi 👍
 • Tuo dermon ihotyyppitesti kannattaa tehdä niin vinkkaa myös sopivista tuotteista.
 • Hei! Suosittelisimme Skin Solutions-sarjan epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon kehitettyjä tuotteita. Hyvä vaihtoehto on tosiaan Skin Solutions Kasvojenhoitosetti tuotenumerolla 9518.
 • Yli 30 vuotiaan äksyilevälle iholle on toiminut misellivesi 3931 sekä Kuoriva yöseerumi 3792.
  Vaihdoin liiaksi ihoa puhdistavan tuotteen puhdistusvoiteeseen ja päiväseerumiksi vaihdoin Nature kasvoseerumin 3869. Aloin syömään flunssakauden aikaan C-Vitamiini + sinkkiä ja uskon tämänkin vaikuttaneen.
  Lisäksi aloin noudattamaan näitä perusasioita säännöllisesti: kännykän pyyhkiminen useita kertoja viikossa, ja viikottain meikkisiveltimien pesu ja tyynyliinan vaihto.
  Nyt testissä on päivävoide aurinkosuojalla ja retinol yövoide, mutta aika näyttää. Pienin erin olen tuotteita käyttöön ottanut ja totuttanut yhteen tuotteeseen kerrallaan. Välillä pidän useampia päiviä vähemmällä hoidolla, jolloin puhdistan ja kosteutan/ suojaan, vuodenajasta riippuen.
  Ehkä joku hyötyy tästä, sillä Dermosil on ollut isoksi avuksi itselleni ja pääosin hyvin olen sietänyt :)
  Vinkkinä muuten myös Dermosililta Intiimisaippua, jossa on matala pH 4,5 ja sisältää maitohappoa. Kun iho on kipeimmillään, olen vuosikausia selvinnyt tällä pahimman yli ja suihkunurkkauksessa ollut vuosikausia käytössä. Yksi Dermosilin parhaita klassikoita.
 • Intiimisaippua soveltuu siis myös kasvojen puhdistamiseen meikin puhdistuksen jälkeen, sekä meikittömien päivien ainoaksi kasvojen puhdistustuotteeksi.
Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa ja jättää oman kommenttisi viestiin.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy