Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

tilauslomake

Lehteni mukana ei tullut tilauslomaketta. Onko vain vahingossa jäänyt pois vai tarkoituksella?

 • Asiasta tuli taannoin sähköposti, että jos sen haluaa lehden mukana, niin ruksii omilta sivuilta päälle. Oletuksena pois päältä. Tosin sen lomakkeen pystyy tulostaa vaikka tuosta: https://cdn.dermoshop.com/static/forms/internal-fi-fi.pdf
 • Näytti sähköposti tulleen 13.helmikuuta:
  "Vihreitä valintoja


  Postitamme Dermosil-asiakaslehden yhteydessä ryhmätilauslistan, joka on tarkoitettu tilaajaryhmien sisäiseen käyttöön tilauksen tekemisen helpottamiseksi. Jos tilaat ryhmässä, ryhmätilauslista on sinulle varmasti tuttu juttu.

  Kaikille tämä lehden mukana tuleva vihkonen ei kuitenkaan ole tarpeellinen. Jatkossa ryhmätilauslista lähetetään vain niille asiakkaille, jotka sitä käyttävät. Näin voimme vähentää turhaa paperin kulutusta! Jos siis haluat jatkossa saada ryhmätilauslistan asiakaslehden mukana, kirjaudu Omille sivuille ja valitse Palveluni-osiossa aktiiviseksi kohta Sisäinen tilauslista ryhmän käyttöön.

  Kiitos kun olet asiakkaamme!"
 • En tiennyt asiasta, enkä löytänyt tuollaista sähköpostiakaan...
 • Toi sähköposti tuli otsikolla: Hyvästit turhalle paperille. Mullakin tuo oli jo gmailin roskakorissa, mutta poistaa ne automaattisesti 30päivässä, niin löytyi sieltä vielä. Moni varmaan lukematta poistanut sen, kun ajatellut taas jotain turhaa mainos sähköpostia.
 • Hei! Kiitos viesteistä.

  Lähetämme jatkossa sisäisen tilauslistan tosiaan lehden mukana vain niille asiakkaille, jotka ovat valinneet sen postituksen aktiiviseksi Omien sivujensa kautta.

  Halutessaan tilauslistan kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme esim. chatissa tai yhteydenottolomakkeella, niin voimme postittaa sen erikseen. Tilauslistan voi halutessaan myös tulostaa täältä: https://cdn.dermoshop.com/static/forms/internal-fi-fi.pdf.
 • Lehti tuli ja ilman ryhmätilauslomaketta, en nimittäin ole hoksannut , että se pitää nykyään tilata erikseen. Voisitteko lähettää sen näin jälkikäteen. Meillä jokainen laittaa tilauksensa lomakkeeseen, kun ehtii ja minä sitten kokoan tilauksen ja lähetän. Tilausprosessi voi kestää parikin viikkoa ja kaikki eivät halua tai kerkeä tilata netissä.👋👍
 • Pyydä chatilla tai sähköpostilla se tai tulosta tuosta linkistä, mikä pariin otteeseen jo keskustelussa. Niin ja omista tiedoista päälle, niin seuraavan lehden mukana tulee. :)
 • Hei Leena! Otathan suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme esim. chatissa, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, niin voimme postittaa sen sinulle.
Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa ja jättää oman kommenttisi viestiin.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy