Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ryhmätilauslomake

Hei!

Tilaan työpaikalleni dermosil tuotteita ja käytän teidän ryhmätilauslomaketta. Lasken kaikille ryhmätilauslomakkeessa löytyvän hinnan mukaan heidän tuotteidensa hinnan. Nyt kuitenkin huomasin, että tuotteiden hintoja oli nostettu siitä mitä oli merkitty tilauslomakkeeseen. En siis lähetä ryhmätilausomaketta teille vaan teen aina netissä tilauksen, mutta on aika kurjaa tilaajien puolesta kun he luulevat että tilaamansa tuote maksaa vähemmän mitä tämä todellisuudessa maksaa.

  • Kuulostaa siltä, että sulla ollut vanha ryhmätilauslomake, koska dermon sivuilta pystyy tuon uuden lomakkeen lataamaan ja siinä on uudet hinnat oikein. En usko, että uusimman lehden välissä tulisi vanha lomake mukana, koska tullut uusia tuotteita. Oletan, että olet omilta sivuilta ruksinut, että haluat tuon lomakkeen lehden mukana ja näin ollen olet sen saanut. Mikäli lomaketta ei tullut uuden lehden mukana, niin säädä asetukset kuntoon. Tuo selittäisi sen, miksi vanhat hinnat (vanha lomake).
Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa ja jättää oman kommenttisi viestiin.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy