Kaikki tammikuun asiakaslehdet on postitettu ja ne saapuvat asiakkaille viikon 3 aikana.

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Living – iloa, eloa ja arjen nautintoja

1. heinäkuuta 2016

Uusi Dermosil Living on ajatton, mutta moderni – voimakas, mutta samalla neutraali. Uudet Living-tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön kylpyhuoneessa, keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa. Juuri siellä, missä sinä haluat yhdistää tyylikkään designin, raikkaan tuoksun ja käytännöllisyyden.

Uusia Living-tuotteita yhdistää raikas kirsikankukkien tuoksu, jossa on aavistus kieloa ja jasmiinia. Hurmaavan hypo parfum -tuoksun löydät Käsisaippuasta, Suihkugeelistä, Narusaippuasta, Käsi- ja vartalovoiteesta sekä Huonetuoksusta.

Tuotteiden näyttävä mustavalkoinen design on suunniteltu siten, että voit yhdistellä tuotteita haluamallasi tavalla ja ne sopivat yhteen erilaisten sisustuselementtien kanssa.

Tutustu, ideoi ja ihastu!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy