Kaikki tammikuun asiakaslehdet on postitettu ja ne saapuvat asiakkaille viikon 3 aikana.

Uutiset ja artikkelit / Ihonhoito

Ihoystävällisempi - Sertifikaatti kertoo aidosta luonnonkosmetiikasta

7. toukokuuta 2018


Ympäristöystävällisyys, kotimaisuus ja luonnollisuus kiinnostavat yhä useampia kuluttajia ja luonnonkosmetiikka on monelle luonteva valinta. Luonnonkosmetiikaksi kutsuttavien tuotteiden kirjo onkin nykyään valtava, mutta tuotteet eivät ole aina laadultaan samanlaisia. 

Demosil Nature-sarjan Ecocert ja Ecocert Cosmos -sertifioiduissa luonnonkosmetiikkatuotteissa suosimme luonnonmukaisia kasviperäisiä raaka-aineita. Sertifioitu kosmetiikka on kuluttajalle tae tuotteen aidosta luonnonkosmetiikkalaadusta, luonnonmukaisista raaka-aineista sekä valmistusmenetelmistä. Sertifioitua luonnonkosmetiikkatuotetta valvotaan tarkoin kriteerein tuotteen koko elinkaaren ajan, aina yksittäisistä ainesosista valmiiseen, kuluttajalle pakattuun ja myytävään tuotteeseen.

Ecocert-sertifioitujen tuotteidemme ainesosista vähintään 95 % on luonnollista alkuperää ja vähintään 10 % luomulaatua. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, öljyjä, väriaineita, silikoneja eivätkä eläinrasvoja tai -proteiineja. Pakkausten materiaaleiksi hyväksytään vain luontoa vähän kuormittavat ja kierrätettävät materiaalit. 

Nature-sarjan ylelliset tuotteet kunnioittavat luontoa ja ylistävät sen ihmeellisyyttä – tehdään yhdessä vihreämpiä, ihoystävällisiä valintoja!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy