SAUNATUOTTEET TARJOUKSESSA 16.7.-31.8., TUTUSTU TARJOUKSIIN TÄSTÄ

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Saunatuotteita tarjouksessa

16. heinäkuuta 2018

Valikoidut Spa & Sauna -sarjan saunatuotteet ovat nyt tarjouksessa! Olemme koonneet yhteen kolmen tuotteen paketin, jolla voit hemmotella itseäsi tai joka muuntuu myös ihanaksi lahjaksi ystävällesi. Rentouttava saunasaippua, Rentouttava after sauna vartalovoide ja Toilettilaukku nyt tarjouksessa yhteishintaan 8.90 € (norm. 18.10 €). Tuotepaketin tuotenumero on 9534. Jos haluat sujauttaa Toilettilaukkuun mukaan myös muita saunatuotteita, on kauniin sininen, puuvillainen Laudeliinamme myös tarjouksessa 2.70 € / kpl (norm. 4.90 €). Yhdistä saunatuotteet vielä pehmeän Kylpypyyhkeen ja Tohveleiden kanssa ja sinulla on koossa ihana kesälahja!

Tarjoukset ovat voimassa 16.7.-31.8.2018 välisen ajan. Tuotteita on myynnissä rajoitettu erä.

Instagramissa järjestämämme sauna-aiheinen kilpailu on päättynyt. Olemme ottaneet kisan voittajaan, @vvendiih, yhteyttä henkilökohtaisesti ja lähetämme hänelle 150 euron arvoisen tuotepaketin. Kiitos kaikille osallistuneille! Kaikki kisaan osallistuneet kuvat löydät Instagramista hakemalla #dermosilsaunamoments.

 

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy