Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Kommentoi ja voita timanttinen lahjakortti!

1. maaliskuuta 2019

Tuotekommentit ovat timanttinen tietolähde sekä asiakkaille että Dermosil-tuotekehitykselle. Meille kommentit, niin risut kuin ruusutkin, ovat avoimuutta parhaimmillaan. 

Maalis-huhtikuun aikana kannattaa käydä kirjoittamassa tuotekommentti verkkokauppaan. Arvomme kaikkien myyntikauden aikana tuotekommentin jättäneiden kesken Timanttiset-lahjakortteja. Voit kommentoida ja kertoa kokemuksesi mistä tahansa valikoimamme tuotteesta. 

Arvomme myyntikauden päätteeksi yhden 500 euron lahjakortin sekä viisi 100 euron lahjakorttia. Lahjakortin voi käyttää joko Timanttiset-myymälässä tai verkkokaupassa. Lahjakortilla voit hankkia vaikkapa timanttisormuksen, tyylikkään kellon tai hopeisia aterimia! Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy