Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Vastaa asiakaskyselyymme

16. huhtikuuta 2019

Selvitämme asiakkaidemme toiveita ja tarpeita säännöllisesti asiakaskyselyillä. Haluamme kuunnella asiakkaitamme, jotta voimme tarjota mahdollisimman kattavan ja asiakkaidemme tarpeita vastaavan valikoiman kosmetiikkatuotteita. Vastauksillasi on siis merkitystä!

Tämän kevään asiakaskyselyssä on 15 kysymystä, joihin vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kysely kartoittaa muun muassa eri tapoja ostaa kosmetiikkaa, päivittäisiä ihon- ja kauneudenhoidon rutiineja sekä Dermosil-palvelun laatua.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme 10 keväistä Dermosil-tuotepakettia (arvo n. 70 euroa). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kyselyn vastaukset käsitellään nimettöminä ja yhteystietoja käytetään vain arvonnan voittajien tavoittamiseen.

Kyselyyn voi vastata 23.4.2019 saakka ja pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy