BONUSRALLY VERKKOKAUPASSA 20.6.-8.7. - BONUSTUOTTEITA ALEHINTAAN, KATSO LISÄÄ TÄSTÄ

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Aplikaattori vs. luomivärisivellin

15. toukokuuta 2014

Onnistuneen luomivärimeikin edellytyksenä ovat laadukkaat ja puhtaat meikkivälineet. Luomivärin levitykseen voi apuna käyttää Aplikaattoria, Kaksipäistä luomivärisivellintä tai molempia.

Usein meikkaavalle on varmasti jo muodostunut kokemuksen kautta suosikkituotteet meikkitarvikkeiden viidakosta. Kaikille meikkitarvikkeiden ihanteellisin käyttötarkoitus ei kuitenkaan ole välttämättä selvillä. Yksi pohdintaa aiheuttava asia on esimerkiksi luomiväriaplikaattorin ja -siveltimen ero.

Oikeastaan on makuasia kumpaa levitintä haluat käyttää vai käytätkö kenties molempia! Lyhyesti ja ytimekkäästi: suurin ero näiden kahden välillä on se, että aplikaattorin jälki on peittävämpi ja siveltimen jälki puolestaan pehmeämpi.

Aplikaattori

  • peittävä tasainen jälki
  • helppo käyttää
  • erinomainen esim. vaalean pohjavärin levitykseen

Sivellin

  • Oikein huollettuna pitkäikäinen
  • Erinomainen apuväline häivytykseen
  • Sopii pohjavärin ja varjostusten levitykseen

Kumpikin sopii siis luomivärimeikin tekoon yksistään. Kuitenkin paras yhdistelmä on käyttää molempia! Tällöin vaalea pohjaväri kannattaa levittää aplikaattorilla, varjostukset tehdä pienellä luomivärisiveltimellä ja häivytykset suurella luomivärisiveltimellä.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy