Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Hiustenhoito

Arganöljy – kullankeltainen kauneusihme

17. toukokuuta 2016

Arganöljy on kullankeltaista kasviöljyä, jota tuotetaan Marokossa. Arganöljy on erittäin ravinteikasta ja sisältää monia hyviä rasvahappoja ja vitamiineja, kuten E- ja A-vitamiineja.

Arganöljyä on käytetty monia satoja vuosia ja siitä on aikojen saatossa tullut erittäin suosittu ainesosa. Sitä voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Valmistusprosessi on erilainen riippuen siitä, käytetäänkö öljyä kauneudenhoitoon vai ruuanlaittoon.

Arganöljyn koostumus on kevyt, eikä se ole tahmeaa monien muiden öljyjen tavoin. Se on täydellinen hoitava ainesosa hiustenhoitotuotteisiin, sillä se toimii antioksidanttina ja siinä on runsaasti omega 6 -rasvahappoihin kuuluvaa linolihappoa.

Arganöljy ravitsee hiuksia ja ehkäisee niiden kuivumista ja kihartumista. Arganöljyä voi käyttää ympäri vuoden, mutta erityisen hyvin se sopii kesään, kun hiukset vaurioituvat ja kuivuvat herkästi auringon paahteessa ja esimerkiksi uidessa suolaisessa merivedessä.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy