Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Ethän mene meikeillä nukkumaan?

7. marraskuuta 2015

Iskeekö iltalaiskuus joskus sinuun ja menet nukkumaan meikit kasvoilla? Tsot tsot! Se ei kannata. Laiskuus kasvojen puhdistuksessa näkyy nopeasti ihon kunnossa. Turha epäpuhtaus tekee ihon sameaksi, sävyn epätasaiseksi ja synnyttää ihoon ikäviä näppyjä.

Helteinen kesä nostaa hien pintaan. Kuumuus saa ihomme hikoilemaan kehon joka puolelta, myös kasvoilta. Meikatuissa kasvoissa meikkiaineet sekoittuvat hikeen ja rasvaan, jotka ovat omia eritteitä. Päivän aikana iholle tarttuu myös muita hiukkasia, kuten pölyä ilmasta ja hiekkaa rannalta. Illalla kasvojen iho kantaakin päällään melkoista kerrosta likaa.

Jos kasvoja ei pese säännöllisesti, pääsee ihoa normaalisti hoitava ja kosteuttava ihon oma rasva eli tali tukkimaan ihon huokoset yhdessä päivän aikana kertyneen lian kanssa. Tukkiutuneisiin ihohuokosiin muodostuu finnejä ja mustapäitä, jotka ärtyvät lian ja bakteerien jyllätessä iholla yön aikana. Onkin tärkeää tiedostaa kasvojen, kuten myös muun ihon, puhdistuksen tärkeys. Puhdistuksesta on hyvä luoda säännöllinen rutiini, jonka tekee automaattisesti aina. Näin puhdistus ei jää väliin sellaisinakaan päivinä, jolloin ilta venyy tai väsymys tuntuu ylivoimaiselta.

Pelkkä vesi ei riitä

Pelkkä vesi puhdistaa kasvot vain osittain. Siksi kasvojen puhdistuksessa on hyvä käyttää tuotteita, jotka on  tarkoitettu erityisesti  kasvojen puhdistukseen. Jos kasvoilla on meikkejä tulee kasvot puhdistaa aineella, joka myös poistaa meikit. Varmasti jokaiselle naiselle on tuttu tilanne, että ripsiväri vain leviää puhdistuksessa mutta ei peseydy pois. Tällöin puhdistusaine ei ole oikea meikkien poistoon. Toimi siis näin:

Kostuta kasvot vedellä ja levitä kasvoille kasvojen puhdistusaine. Dermosil-valikoimassa on useita vaihtoehtoja kasvojen puhdistustuotteista. Tehokas puhdistaja on Dermosil Kasvopesu (3026). Herkkäihoiselle sopii hajusteeton Dermosil Puhdistusmaito (3023), jolle on Allergia- ja Astmaliitto on myöntänyt allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Valikoimassa on myös useita Dermosil Puhdistusvaahtoja, joista omansa voi valita mm. tuoksujen ja ominaisuuksien mukaan. Huuhtele pois puhdistusaine. Suurin osa kasvojen liasta lähtee tällä tavalla pois ja iho on pehmentynyt.

Puhdista silmämeikki erikseen. Voit käyttää meikinpoiston apuna vanulappuja. Meikinpoistoaineella saat mm. kestävän ripsivärin irtoamaan kunnolla ripsistä ja silmiä ympäröivältä iholta.

Tiesithän, että kasvojen iho on hyvä puhdistaa huolellisesti myös aamulla? Kehon aineenvaihdunta toimii vilkkaasti yön aikana ja iho erittää rasvaa myös silloin pinnalleen. Puhdistus kaksi kertaa päivässä edesauttaa ihon hyväkuntoisuutta. Kasvojen liiallinen pesu sen sijaan kääntyy itseään vastaan ihon normaalin rasvan poistuessa.

Muista myös meikkivälineiden säännöllinen puhdistus ja vaihto! Huolellisesti hoidettu iho kärsii turhaan likaisista meikkivälineistä. Siveltimien puhdistamiseen voi käyttää valikoimastamme löytyvää Puhdistussuihketta meikkisiveltimille (3668). Tyynyn päällinen on myös tekijä, joka vaikuttaa ihon kuntoon. Tarpeeksi usein vaihdettu puhdas tyynyn päällinen takaa lempeät unet iholle.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy