Kaikki tammikuun asiakaslehdet on postitettu ja ne saapuvat asiakkaille viikon 3 aikana.

Uutiset ja artikkelit / Kasvojenhoito

Henkilökunnan Faces-suosikit eri ihotyypeille

1. lokakuuta 2016

Viisi henkilökuntamme jäsentä paljastaa omalle ihotyypilleen sopivat lempituotteensa Faces-sarjasta.


INGA (Sales Assistant) – Kuiva ja herkkä iho

Minulla on kuiva ja herkkä iho. Faces-sarjasta olen löytänyt tuotteita, jotka eivät ärsytä ihoani ja jotka tarjoavat hyvin kosteutta.

Käytän kaikkia kolmea Faces-sarjan Kosteuttavaa Kasvovoidetta. Light ja Medium sopivat kohtiin, joissa iho tuntuu kuivalta, ja erityisen kuiviin kohtiin olen laittanut jopa Rich-voidetta. Talvella iho kaipaa runsaampaa kosteutusta, joten silloin siirryn todennäköisesti käyttämään enemmän Medium- ja Rich-voiteita.

Käytän myös Age Defence Elixiriä ja Virkistävää Silmänympärysgeeliä, ne ovat tehokkaita ja tuotteita on miellyttävä käyttää.

Faces-tuotteiden käytön jälkeen iho tuntuu hoidetulta. Tuntuu myös siltä, että ihoni on saanut tarpeeksi kosteutta.


CATARINA (Graphic Designer) – Sekaiho

Minulla on sekaiho – kasvojeni t-alueella on taipumus rasvoittua, mutta muuten ihoni on normaali. Iholleni sopii hyvin Faces-sarjan Anti-Stress Seerumi. Käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä, ja seerumi myös tuoksuu hyvältä. Yön ajaksi lisään kasvoilleni Kuorivaa Yöseerumia.

Käytän myös Virkistävää Silmänympärysgeeliä, joka tuntuu viileältä ja raikkaalta silmänympärysiholla. Kasvoilleni ja kaulalleni levitän Kosteuttava Kasvovoide Mediumia.

Pidän Faces-tuotteista myös siksi, että pullot ja tuubit näyttävät todelta hyvältä kylpyhuoneeni hyllyllä. Tuotteet tuovat luksusta ihonhoitoon!


PIA (Product Manager Accessories & Projects & Partner) – Kuiva iho

Kasvojeni iho on kuiva tai kuivahko. Olen 41-vuotias ja kova stressaamaan. Pari viikkoa sitten totesin näyttäväni vanhalta, joten ryhdyin teho-Faces-kuurille.

Käytän kasvoillani Kosteuttava Kasvovoide Mediumia. Yövoiteena minulla on käytössä Kosteuttava Kasvovoide Rich, joka kosteuttaa kasvojeni ihoa runsaasti.

Käytän myös vaihtelevasti Kuorivaa Yöseerumia sekä Anti-Stress Seerumia. Iltaisin puhdistan kasvojeni ihon Kasvojenpuhdistusharjalla, minkä jälkeen olen levittänyt kasvoilleni Kuorivaa Yöseerumia. Seerumi on saanut vaikuttaa yön yli, ja aamulla kasvoilla on ihanan raikas tunne!
 

BETTAN (Quality System Manager) – Normaali, rasvoittuva iho

Minulla on normaali iho, joka kuitenkin tapaa rasvoittua helposti. Ihoni reagoi herkästi tuotteisiin, joissa on useita vaikuttavia ainesosia. Kosteuttava Kasvovoide Light sopii minun iholleni, koska se sisältää vain vähän rasvaa mutta kosteuttaa kuitenkin ihoa sopivasti.

Käytettyäni Kosteuttava Kasvovoide Lightia huomasin, ettei ihoni tunnu enää rasvaiselta vaan pikemminkin ihanan kosteutetulta. Havaitsin myös, että laajentuneet ihohuokoseni ovat pienentyneet. Voide kestää käytössä pitkään ja tuubin kapeasta reiästä on helppo annostella juuri tarvitsemansa määrä voidetta.
 

BI (Product Manager) – Kuiva, herkkä ja ikääntyvä iho

Minulla on herkkä, kuiva ja ikääntyvä iho, joka ei kestä mekaanista kuorintaa. Siksi olenkin erityisen iloinen Faces-sarjan uudesta Kuorivasta Yöseerumista! On hienoa herätä raikas tunne kasvoilla heti aamutuimaan. Aamulla puhdistan kasvoni kasvovedellä, jonka jälkeen levitän ohuen kerroksen Age Defence Elixiriä. Se tuo iholle pehmeyttä ja kimmoisuutta.

Lisään niin aamulla kuin illalla imeytyneiden seerumien päälle Kosteuttavaa Kasvovoide Richiä. Se on sopivan runsas kuivalle iholleni. Silmänympärysiholle sipaisen Virkistävää Silmänympärysgeeliä, sillä se on ihanan raikas ja tehokas katseen virkistäjä.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy