Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ihonhoito

Herkän ihon luottotuotteet

9. huhtikuuta 2018

Yhä useampi kokee kärsivänsä kuivasta ja herkästä ihosta ja on herkistynyt myös hajusteille. Silloin sopivan ihonhoitotuotteen löytäminen voi olla työn ja tuskan takana. Koska Dermosil on ihoystävällisempi vaihtoehto, löytyy verkkokaupastamme runsas valikoima hajustamattomia tuotteita sekä kokonainen Sensitive-sarja, jonka kaikki tuotteet ovat saaneet Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. 

Nämä tuotteet eivät sisällä yleisesti ärsyttäviä, ihoa herkistäviä tai hengitystieoireita aiheuttavia ainesosia. Vaikka tuotteet on suunniteltu erityisesti herkän ihon hoitoon, ne sopivat kaikille ihotyypeille sukupuoleen katsomatta. 

Yleensä kosmeettisia tuotteita suositellaan käyttämään yli 3-vuotiaille. Sensitive-sarjasta löytyy kuitenkin runsaasti ihonhoito- ja puhdistustuotteita, joille on tehty erityinen turvallisuusarviointi ja ne on todettu turvallisiksi myös vauvojen ja pienten lasten iholle. Nämä tuotteet on merkitty lehden tuoteluettelossa vaaleansinisellä vauvasymbolilla ja verkkokaupasta löydät ne ihonhoitotuotteiden valikosta, vauvat ja pienet lapset -kategoriasta.

Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saaneita, hajustamattomia tuotteita löytyy monipuolisesti myös Makeup-sarjasta. Verkkosivuillamme voit hakea kaikki Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saaneet tuotteet sekä kaikki hajustamattomat tuotteet omista kategorioistaan.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy