Kaikki tammikuun asiakaslehdet on postitettu ja ne saapuvat asiakkaille viikon 3 aikana.

Uutiset ja artikkelit / Kasvojenhoito

Ihon hyvinvointi perustuu kosteuteen

22. syyskuuta 2016

Iho, jonka kosteustasapaino on kunnossa, voi hyvin, näyttää ja tuntuu hyvältä. Se on ollut lähtökohtamme uudelle Dermosil Faces -tuotesarjalle. Kasvojenhoitoon suunnattu sarjamme sisältää kahdenlaisia tuotteita: perus- ja erikoishoitotuotteita.

Perustuotteet keskittyvät tehtävistä tärkeimpään, oikeanasteisen kosteuden tuomiseen iholle. Ihotyypistä, vuodenajasta ja ilmastosta sekä eri vuorokauden ajoista riippuen kasvojen iho tarvitsee eri määrän kosteutta. Kosteuden tarve voi myös vaihdella kasvojen eri alueilla. Perustuotteemme tarjoavat kosteutusta kuivalle, normaalille ja helposti rasvoittuvalle iholle.

Hyvinkosteutetun ihon suojakerros on kunnossa. Silloin iho on vastaanottavainen hoitaville tuotteille, jotka keskittyvät ihon haasteisiin. Faces-erikoistuotteet tarjoavat ratkaisun ihon eri ongelmatilanteisiin. Sarjassa on omat tuotteensa kuivalle, elottomalle ja rasittuneelle iholle sekä anti-age -tuote ikääntyvälle iholle.

Faces-kasvojenhoitotuotteissa on miedon miellyttävä ja hienostunut tuoksu, joka haihtuu nopeasti iholta. Sarjan voiteilla on tuubipakkaukset ja seerumeilla lasiset pullot. Annostelu pulloista tapahtuu pipetin avulla kämmenelle.  

Dermatologisesti testattuja

Kaikki Dermosil Faces -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Se tarkoittaa, että tuotteita ovat testanneet ihmiset ihollaan dermatologin tai ihotautilääkärin valvonnassa. Sana dermatologinen tarkoittaa ’ihotautiopillista tai ’ihotautioppiin kuuluvaa tai perustuvaa’.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy