Kaikki tammikuun asiakaslehdet on postitettu ja ne saapuvat asiakkaille viikon 3 aikana.

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Ihoystävälliset kasviöljyt tuotteiden perustana

29. tammikuuta 2018

Dermosil-tuotteet valmistetaan kasviöljypohjaisista raaka-aineista. Kasviöljyt ovat tuotteidemme perusta, sillä niistä löydämme aina jokaiseen tuotteeseen parhaiten sopivat raaka-aineet.

Kasviöljyt imeytyvät ihoon, kosteuttavat ja kuljettavat iholle tärkeitä ravintoaineita myös pintaa syvemmälle. Kasviöljyt sisältävät vitamiineja, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Jopa kolmasosa tuotteistamme sisältää kasviperäistä glyseriiniä, joka sitoo kosteutta ihoon erittäin tehokkaasti. Käytämme tuotteissamme myös kotimaista koivunmahlaa, betaiinia, kanervaa, mustaherukan siemenöljyä ja kauraa.

Emme käytä ihonhoitotuotteissamme mineraaliöljyä (Paraffinum Liquidum), joka jalostetaan raakaöljystä tislaamalla. Se ei sisällä iholle hyödyllisiä ravintoaineita ja sen isokokoiset molekyylit eivät imeydy ihoon, vaan muodostavat ihon pinnalle kalvon ja samalla tukkivat ihohuokosia. Pitkään käytettynä mineraaliöljyä sisältävä tuote, kuten vaikkapa huulirasva, saa ihon kuivumaan entisestään.

Raaka-aineena mineraaliöljy on toki kasviöljyjä edullisempi, mutta haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka todella edistävät ihon hyvinvointia. Siksi asiakas saa aina vastinetta rahoilleen tilatessaan kasviöljypohjaisen, ihoystävällisen Dermosil-tuotteen.

Käytämme myös kuorintatuotteissamme vain kasviperäisiä ainesosia mikromuovien sijasta. Mikromuoveilla tarkoitetaan kosmeettiseen tuotteeseen lisättyjä halkaisijaltaan 5 millimetrin kokoisia tai sitä pienempiä muovipartikkeleja, jotka kuorivat ihoa. Dermosil-tuotteissa käytetyt kuorivat ainesosat ovat esimerkiksi riisinjyvämurskaa tai sokerikiteitä.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy