Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Hiustenhoito

Inspiraatiota kesäjuhlien kampauksiin

24. toukokuuta 2019

Kesä on täynnä juhlaa ja tilaisuuksia laittautua kauniiksi. Tänä kesänä juhlakampaukset saavat olla yksinkertaisia ja huolettomia – klassiset yksityiskohdat tekevät kampauksesta naisellisen ja päivittävät hiukset hetkessä juhlakuntoon. 

Tässä kaksi helppoa ja yksinkertaista vinkkiä kesäjuhlien kampaukseen – jotta valmistautumisesi juhliin sujuisi huolettomasti ja juhlat olisivat sinulle täynnä iloa. 

Tavallinen ponnari muuttuu kiinnostavaksi ja saa viimeistellyn ilmeen, kun peität hiuslenkin hiuskiehkuralla. Poninhäntä toimii mainiosti myös ilman kiharoita!

Huivi tuo kesäkampaukseen juhlavuutta ja näyttävän yksityiskohdan. Huivin kanssa saa olla myös luova – koita kietoa se hiuksiin eritavoin ja löydät juuri itsellesi parhaiten sopivan tyylin. 

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy