Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ihonhoito

Jyvän hyvää iholle

29. elokuuta 2017

Kaura on ravintorikkain kotimaisista viljoista. Se tekee hyvää vatsalle ja hillitsee kolesterolia, mutta on erinomainen ainesosa myös ihonhoitotuotteissa.

Uudet Spa & Sauna -sarjan Kaura Käsisaippua, Kaura Käsivoide ja Kaura Vartalon sokerikuorinta sisältävät aitoa kaurajauhoa sekä kauran siemenöljyä.

Terveysvaikutustensa ansiosta kauralla on ollut jo vuosia vankkumaton asema suomalaisten ruokapöydissä. Nyt kauran parhaat puolet pystytään hyödyntämään myös ihonhoidossa. Kaurajauho (Avena Sativa Kernel Flour) sopii erinomaisesti kosmeettisiin tuotteisiin, sillä sen on todettu kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa. Se myös puhdistaa ja auttaa ehkäisemään kutinaa iholla.

Kotimaisesta kaurasta valmistettu kaurajauho on erittäin hienojakoista. Jauhoon käytetään koko jyvä kuorineen. Kaurajauho valmistetaan peltokauran Peppi-lajikkeesta, jonka beetaglukaanipitoisuus on kauralajikkeista korkein. Siksi lajiketta käytetään paljon elintarviketeollisuudessa, mutta myös kosmetiikassa. Kosmeettisessa tuotteessa Beetaglukaani tukee muun muassa ihon uudistumisprosessia, auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta.

Kaurajauhoa sisältävä ihonhoitotuote tuo iholle ylellisen silkkisen tunteen. Kaura antaa tuotteille myös aavistuksen kellertävän, luonnollisen sävyn.
Kauran siemenöljy (Avena Sativa Kernel Oil) sisältää runsaasti antioksidantteja, omega-3 ja -6-rasvahappoja sekä enemmän keramideja kuin muut kasviöljyt.

Öljy kosteuttaa ihoa, tukee ihon suojakerroksen muodostumista, pehmentää ja hoitaa pohjoisen ilmaston koettelemaa ihoa. Ihon omat keramidit vähentyvät ikääntyessä, jolloin iho myös kuivuu helpommin. Keramideja ja rasvahappoja sisältävät voiteet vahvistavat ihon ulointa suojakerrosta ja estävät näin kosteuden haihtumista iholta.

Myös öljyn valmistuksessa käytetään koko jyvä, jotta siitä saadaan suurin mahdollinen hyöty.

Tuotteissa käytetty hienojakoinen kaurajauho saattaa sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy