ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN - TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ

Uutiset ja artikkelit / Ihonhoito

Kasvojen janon sammuttaja

9. lokakuuta 2017

Kasvovesi on yhtä aikaa sekä ihon puhdistus- että hoitotuote. Sen tärkeimpiä tehtäviä on tasata ihon pH-arvo, jota vesi ja muut puhdistustuotteet kohottavat. Tasapainoinen iho pystyy suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Dermosil-kasvovedet ovat pH-arvoltaan happamia, joten ne auttavat palauttamaan ihon pH-arvon tasapainoon kasvojenpesun jälkeen.

Kasvovesi tekee ihon myös vastaanottavaiseksi muille hoitotuotteille. Esimerkiksi kasvovoide imeytyy paremmin kasvoveden jäljiltä hieman kostealle iholle, jolloin iho saa voiteesta täyden hyödyn. Lisäksi kasvovesi puhdistaa iholta viimeisetkin meikin rippeet. Kasvovedellä kostutettuun vanulappuun saattaakin jäädä meikin jälkiä, vaikka iho olisi jo puhdistettu kasvojenpuhdistustuotteella.

Ennen kasvoveden käyttöä kasvot puhdistetaan omalle iholle sopivalla puhdistustuotteella. Tämän jälkeen kasvovettä annostellaan vanulapulle, jolla pyyhitään kevyesti kasvojen ja kaulan ihoa niin kauan, kunnes meikkiä ja likaa ei enää irtoa. Ihoa ei ole tarkoitus venyttää, vaan vanulapulla pyyhitään pehmein, pyörivin liikkein. Koostumukseltaan paksummat, emulsiomaiset kasvovedet voi vaihtoehtoisesti myös taputella kasvojen iholle. Kasvovettä ei käytetä huulilla tai silmänympärysiholla.

Kasvovettä käytetään aamuin illoin. Kuiva- ja normaali-ihoinen ei tarvitse aamuisin muita puhdistustuotteita, sillä kasvovesi riittää puhdistamaan iholta yön aikana erittyneen talin. Rasvoittuva ja epäpuhdas iho kannattaa aamuisin puhdistaa myös kasvojenpuhdistustuotteella ennen kasvoveden käyttöä.

Dermosil-valikoiman raikas ja hoitava Nature Kasvovesi Neroli sopii kaikille, mutta kasvoveden voi valita myös oman ihotyyppinsä mukaan. Esimerkiksi kuivalle iholle sopii runsaasti kosteuttavia ja ihon pehmeäksi tekeviä ainesosia sisältävä Kasvovesi Vitamin E. Epäpuhtaalle iholle taas sopii Fresh! Kasvovesi, joka hillitsee talin erittymistä ja rauhoittaa ihoa. Ei ole olemassa yhtäkään ihotyyppiä, joka ei hyötyisi kasvoveden käytöstä!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy