BONUSRALLY VERKKOKAUPASSA 20.6.-8.7. - BONUSTUOTTEITA ALEHINTAAN, KATSO LISÄÄ TÄSTÄ

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Kauniit kynnet kotikonstein

9. maaliskuuta 2017

Kauniiden kynsien aikaansaaminen ei vaadi taikatemppuja – säännöllinen hoito laadukkailla tuotteilla riittää!

Hyvin hoidetut kynnet antavat huolitellun vaikutelman. Kauniiden kynsien ylläpitäminen voi kuitenkin olla haastavaa etenkin talven jälkeen, jolloin kynnet ovat usein kuivat ja haurastuvat helposti.
Ensimmäinen askel kauniisiin käsiin ja kynsiin on säännöllinen ihon kosteuttaminen. Esimerkiksi Dermosil Nature Käsi- ja Kynsivoide, organic on kätevä yhdistelmätuote, jonka sisältämä koivunmahla hidastaa ihosolujen ikääntymistä pitäen ihon nuorekkaana. Kosteuttava ja hoitava Dermosil Kynsinauhageeli taas on helppokäyttöinen ja nopeasti imeytyvä tehohoito kynsinauhoille.

Kauniisti muotoillut kynnet näyttelevät suurta roolia hyvinvoivien käsien ulkonäössä. Kynnet tulisi aina viilata muotoonsa, sillä leikkaaminen liuskoittaa kynsiä. Tee kynsiviilalla aina samansuuntaista liikettä, sillä edestakainen liike voi myös saada kynnet lohkeilemaan tai jopa halkeilemaan. Kynsiä kannattaa lyhentää säännöllisesti, sillä liian pitkät kynnet katkeavat helposti.
Viilatessa kynnen kärjen voi muotoilla joko pyöreäksi, suoraksi tai teräväksi. Lyhyehköt, pyöreäkärkiset kynnet ovat helppohoitoisimmat ja säilyvät kauniina pitkään. Mukaile viilatessa kynsinauhan muotoja, jotta kynnen kärjestä ei tule liian kapea.

Anna kynsienhoitotuotteiden imeytyä rauhassa, jotta kynnet ovat täysin kuivat ennen kuin aloitat niiden lakkaamisen. Levitä ensin kynsille Dermosil Smoothing Aluslakkaa, joka suojaa kynttä ja silottaa sen pinnan. Aluslakka estää myös kynnen värjäytymistä voimakkaanvärisiä kynsilakkoja käytettäessä. Maaliskuun uutuustuotetta Dermosil Gel finish kynsilakkaa käytettäessä aluslakkaa ei tarvita.
Lisää aluslakatun kynnen päälle kaksi kerrosta värillistä kynsilakkaa, jotta saat aikaan tasaisen peittävän lopputuloksen. Anna ensimmäisen lakkakerroksen kuivua ennen kuin lakkaat kynnen uudelleen. Kynnen viereen osuneet ylimääräiset lakat voit poistaa helposti Dermosil Kynsilakankorjauskynällä. Viimeistele lakkaus vielä kirkkaalla päällyslakalla, kuten Dermosil Perfect finish Päällyslakalla, jotta väri säilyy kynsissä kauniina pitkään.

Näillä vinkeillä pääset alkuun:
- Varaa viikoittain hetki aikaa kynsien hoitamiseen. Näin sinulla on aina kauniit ja hyvinvoivat kynnet.
- Kuljeta kynsiviilaa mukana laukussa, jotta voit viilata rikkoutuneen kynnen saman tien kuntoon.
- Lakkaa kynnet iltaisin, jotta ne ehtivät vielä kuivua perusteellisesti yön aikana.
- Valitse kynsilakka huolella: glitterlakka kestää kynsillä pitkään, kun taas vaalea lakka häivyttää kolhuja näkyvistä. Tumma lakka vetää huomion kynsiin ja antaa niille asennetta.
- Poistaessasi kynsilakkaa pidä kynsilakanpoistoaineeseen kostutettua vanulappua kynnellä hetken aikaa. Näin lakka irtoaa helpommin.
- Terveellinen ruokavalio ja runsas vedenjuonti vaikuttavat positiivisesti myös kynsien kuntoon.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy