Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Tietoa tuotteista

Kehosi tarvitsee C-vitamiinia päivittäin

17. helmikuuta 2015

C-vitamiini eli askorbiinihappo on vesiliukoinen vitamiini ja tärkeä puolustuskyvyllemme. Emme pysty itse tuottamaan C-vitamiinia, vaan kehomme täytyy saada C-vitamiinia päivittäin ravinnosta tai ravintolisästä. Ylimääräinen C-vitamiini poistuu kehosta virtsan mukana.

Nuorekas iho, terveet ikenet
C-vitamiinin on tärkeä kollageenisynteesiin ylläpitämisessä. Kollageenia on niin ihossa, verisuonissa kuin luussa, rustossa ja hampaissakin. Kollageenirakenteet antavat kudoksille tukea ja lujuutta. 

C-vitamiinin puutostilat voivat heikentää ihon ja limakalvojen kuntoa. C-vitamiini ehkäisee myös couperosan syntymistä ja pitää ikenet terveinä.

Lisäsuojaa liikuntaan
C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa solujamme hapettumisstressiltä. C-vitamiini pystyy myös palauttamaan E-vitamiinin alkuperäiseen muotoonsa.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. On hyvä saada tarpeeksi C-vitamiinia varsinkin, jos liikkuu paljon. Lliikunta lisää hapettumisstressiä ja vaatii  muun muassa C-vitamiinia ravintolisänä, jotta palautuminen paranee ja puolustuskykymme säilyy hyvänä.

Väsymystä ja flunssaa vastaan
C-vitamiini ehkäisee myös väsymystä, stressiä ja pitää mielen virkeänä. C-vitamiinipuutos voi lisätä infektioherkyyttämme ja myös heikentää haavojen parantumista.

Suositeltu päiväannos aikuisille on 80 mg. C-vitamiinia on eniten tuoreissa marjoissa kuten tyrnimarjassa, mustaherukassa ja lakoissa. C-vitamiini + sinkki (3576) on hyvä vaihtoehto päivittäiseen käyttöön.
 

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy