Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Kesäpäivän kestävä meikki

31. heinäkuuta 2018

Kesämeikki saa olla kevyt ja kuulas. Tässä parhaat Dermosil-meikkituotetärpit kestävän ja raikkaan lookin luomiseen!

Kevytkin meikki kannattaa aloittaa huolellisella pohjustuksella. Heleyttävä Meikinpohjustusvoide (3775) tuo kasvojen iholle kirkkautta ja samalla tasoittaa ihon pintaa. Sen päälle kannattaa levittää meikkivoide Meikkivoidesiveltimellä (3882), jolloin lopputulos on luonnollisen kevyt.

Kevytkin silmämeikki terästyy rajauksella. Moist Proof Eyelinerillä (3794, 3795) teet kesän kosteutta ja lämpöä kestävän rajauksen, joka tuo katseeseen voimaa ja intensiteettiä.

Väritön Kulma- ja Ripsigeeli (9233) kosteuttaa kulmia ja ripsiä. Voit levittää sitä tuomaan tuuheutta ripsille ja sen kuivuttua lisätä päälle ripsiväriä. Geeli on oiva apu luonnollisten kulmien muotoiluun!

Päivettynyt iho saa lisää hehkua kauniista huulimeikistä. Värittömällä Huultenrajauskynällä (3778) muotoilet pohjan Nestemäisen mattahuulipunan raikkaalle sävylle chestnut (9485). Rajauskynän ansiosta huulipuna pysyy paremmin paikoillaan, eikä väri karkaa ihojuonteisiin.

Kesäiho ei kaipaa paksua puuterikerrosta. Siksi erittäin hienojakoinen Väritön irtopuuteri (3873) on mitä mainioin tuote kiinnittämään meikkipohjatuotteet. Se ei keräänny ihon juonteisiin, mutta tasoittaa ihon pintaa ja sävyä.

Kasvomeikki kannattaa viimeistellä Raikastavalla meikin kiinnityssuihkeella (3735). Hienojakoinen suihke levittyy kasvoille tasaisesti ja auttaa meikkiä pysymään siistinä pidempään. Sitä voi suihkuttaa kasvoille myös päivän mittaan tuomaan kasvoille raikkautta ja elvyttämään meikkiä.

Kiiltoa poistavalla kasvopaperilla (3881) poistat iholta talin ja kosteuden meikkipohjaa sotkematta. Vain kevyt painallus paperilla ihoa vasten ja iholta katoaa ylimääräinen ikävä kiilto.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy