ILMAINEN TOIMITUS YLI 25€ TILAUKSIIN - TOIMITUSAIKA 2-3 ARKIPÄIVÄÄ - TILAA JOULULAHJAT VIIMEISTÄÄN 19.12.

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Kokoa lahja Luna-suosikeistasi

1. marraskuuta 2018

Valmiiden joulupakkausten lisäksi jouluvalikoimaan kuuluu tänä vuonna erityinen Luna-tuotekokonaisuus, josta voit yhdistellä juuri sellaisen joululahjan kuin haluat.

Luna-tuotteita yhdistää tyylikäs joulunpunainen ulkoasu ja hienostunut tuoksu. Ruusujen, freesian ja magnolian hurmaavaa kepeyttä taittaa hento ja sensuelli vaniljan makeus ja myskin lämpö. Sensuelli tuoksu sopii pimeään vuodenaikaan ja joulun tunnelmaan.

Kokonaisuuteen kuuluvat Luna Huonetuoksu, Luna Suihkugeeli, Luna Ihonhoitovoide, Luna Käsisaippua, Luna Käsivoide, Luna Saippua sekä Luna Lahjakassi. 

Koska Luna-tuotteet myydään yksittäin, sinulla on mahdollisuus muodostaa juuri sellainen lahjakokonaisuus, mistä tiedät saajan ilahtuvan eniten. Onko valintasi perinteinen ja käytännöllinen käsisaippua ja käsivoide -duo vai annatko sisustuksesta innostuneelle huonetuoksun ja tyylikkään saippuan? 

Luna Lahjakassiin mahtuu esimerkiksi neljä 250 millilitran pulloa, eli kaikki Luna-tuotteiden pumppupullot. Voit käyttää Lahjakassia myös antaessasi lahjaksi Dermosil-valikoimatuotteita tai pieniä joulupakkauksia. Kassiin mahtuu mainiosti esimerkiksi kaksi 500 ml:n pumppupulloa.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy