Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Kokoa oma unelmien palettisi

8. toukokuuta 2017

Dermosil Magnetic -luomivärituotteiden avulla voit koota unelmiesi luomiväripaletin. Valitse tyhjään Magnetic luomiväripalettiin haluamasi sävykokonaisuus yhdeksän luomivärin joukosta.
Valikoima sisältää neljä perussävyä, nude, light brown, dark brown ja dark grey sekä viisi trendikästä Limited edition -sesonkisävyä, pink dream, lilac, purple rain, golden apricot ja brown sugar.

Palettiin mahtuu yhteensä neljä sävyä. Voit koota omaan palettiisi esimerkiksi kolme perussävyä ja yhden sesonkisävyn tai luoda oman sesonkisettisi yhden perussävyn ympärille. Sopivan luomivärin valintaa ohjaa ennen kaikkea oma tyylisi ja mieltymyksesi – et voi siis valita väärin!

Täytä ja käytä

Magnetic luomiväreissä on magneettipohja, jolla ne kiinnittyvät Magnetic luomiväripaletin metallipohjaan. Luomivärinappi on helppo irrottaa ja vaihtaa. Voit siis vaihtaa yhden loppuun käytetyn sävyn tilalle uuden, eikä sinun tarvitse ostaa kerralla koko palettia.

Luomiväripaletissa on mukana peili ja pieni applikaattori, jonka avulla voit halutessasi kohentaa silmämeikkiä päivän aikana.

Klassiset perussävyt

Perussävyt ovat kaikille sopiva, varma valinta luomiväripalettiin. Sävyt nude, light brown, dark brown ja dark grey ovat neutraaleja mattasävyjä, joilla luot yhdellä sävyllä toteutettavan hillityn arkimeikin tai useampaa sävyä yhdistelevän klassisen silmämeikin. Klassiseen silmämeikkiin tummimmaksi sävyksi sopii joko dark brown tai dark grey

Klassisen silmämeikin salaisuus on sävyjen luonnollinen sulautuminen toisiinsa. Käytä light brown -sävyä tumman ja vaaleimman sävyn välissä. Levitä sävyä luomivakoon, jotta saat korostettua silmäluomen muotoa. Saat silmän ulkonurkan tumman ja sisänurkan vaalean luomivärin sulautumaan toisiinsa luonnollisesti, kun levität light brown -sävyä silmän ulkonurkasta luomen keskiosaan.

Trendikäs kesämeikki

Ihanan kesäinen silmämeikki syntyy Limited edition -sävyillä. Pink dream, lilac ja purple rain ovat raikkaita sävyjä, jotka sopivat niin arki- kuin juhlameikkiinkin.

Luot klassisen silmämeikin näillä sävyillä, kun levität pink dreamia silmän sisänurkkaan, lilac-sävyä luomen keskiosaan ja tumminta purple rain -sävyä silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon.
Paletin neljänneksi sävyksi voit valita vaikkapa dark brownin, joka on herkullinen yhdistelmä yhdessä pink dreamin kanssa!

Juhlavat helmiäissävyt

Golden apricot ja brown sugar -sävyt virittävät sinut juhlatunnelmaan. Sävyt sisältävät helmiäistä, joten ne sopivat erityisen hyvin juhlameikkiin. Voit levittää näitä sävyjä koko silmäluomelle tai yhdistää niitä mattasävyjen, kuten nuden, light brownin ja dark brownin kanssa.
Kun käytät helmiäistä sisältäviä luomivärejä, kannattaa meikkaaminen aloittaa silmämeikin tekemisestä. Jos luomiväriä varisee hieman poskipäille, voit pyyhkäistä väärään kohtaan joutuneen värin vaikkapa puhdistusliinalla, eikä sinun tarvitse varoa meikkipohjan sotkeutumista.

Magnetic luomiväripaletti ja Magnetic luomivärit myydään erikseen.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy