BONUSRALLY VERKKOKAUPASSA 20.6.-8.7. - BONUSTUOTTEITA ALEHINTAAN, KATSO LISÄÄ TÄSTÄ

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Kynsilakka kuin karamelli

28. lokakuuta 2015

Dermosil Makeup-sarjan kynsilakat sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan. Voit itse säädellä sävyn voimakkuutta ja läpikuultavuutta levittämällä lakkaa joko yhden tai kaksi kerrosta. Laadukkaan harjaosan avulla kynsilakka levittyy kynnelle tasaisesti. Pitkäkestoinen kynsilakka kuivuu nopeasti, ja lopputulos on siisti ja huoliteltu. Kynsilakkapullo on riittoisa, sillä uusi pakkauskoko on 12 ml.

Vinkkejä kestävään lakkaukseen
1) Aloita lakkaus aina huolittelemalla ja siistimällä ensin kynnet ja kynsinauhat.
2) Levitä Smoothing Aluslakkaa puhdistetulle kynnelle. Kynsiä tasoittava aluslakka tasoittaa kynnen pinnalta mahdolliset juonteet ja luo lakkaukselle tasaisen pohjan.
3) Sekoita kynsilakkaa pyörittelemällä pulloa kämmenien välissä. Vältä pullon ravistamista, sillä se voi aiheuttaa ilmakuplia lakkaan.
4) Levitä kerros haluamasi sävyistä värillistä lakkaa. Mikäli haluat peittävämmän lopputuloksen, lisää vielä toinen kerros ensimmäisen kuivuttua.
5) Värillisen lakan kuivuttua viimeistele lakkaus levittämällä kynsille Perfect finish Päällyslakkaa.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy