Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Lifesaver: Extra Voide

18. syyskuuta 2017

Järjestimme kesällä 2017 Lifesaver-aktiviteetin, jossa asiakkaamme saivat kertoa heidän päivänsä pelastaneista Dermosil-tuotteista. Ensimmäisenä omasta suosikkituotteestaan kertoo Hannele Alanen Leppävedeltä.

Mikä on sinun Lifesaver-tuotteesi?

Sensitive Extra Voide. Se on korkean rasvapitoisuuden omaava erikoisvoide, joka sopii kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon.

Millaista apua sait tuotteesta?

Lapsellani on atooppinen iho, ja muutama vuosi sitten hänen selkäänsä ja jalkoihinsa ilmestyi valtavasti kutisevia paukamia. Varsinkin yöt olivat tuskaa, ja monet paukamista olivat verillä lapsen raavittua niitä. Olimme kokeilleet ongelmaan jo lähes kaikkia apteekin voiteita ja rahaa oli kulunut paljon. Työkaverini suositteli kokeilemaan Extra Voidetta, joka tarjosikin nopean avun: paukamat lähtivät nopeasti laskemaan ja kutina loppui. Viikossa kaikki paukamat olivat hävinneet pysyvästi.

Mistä syistä erityisesti pidät Extra-voiteesta?

Extra Voide on älyttömän hyvä tuote atooppiselle iholle, mutta sen lisäksi se sopii ihan jokaiselle ihotyypille. Voide on helmiäisenhohtoista, minkä ansiosta on helppo nähdä, mihin tuotetta on jo levittänyt. Lisäksi voide on todella riittoisaa, sillä kahdeksanhenkisen perheemme aktiivisessa käytössä yksi tuubillinen kestää useamman kuukauden.

Kenelle suosittelisit tuotetta?

Kaikille! Etenkin kuivaihoisille ja atoopikoille. Voide sopii myös pienten lasten ihonhoitoon, sillä se on saanut Astma- ja Allergialiiton Allergiatunnuksen.

Mitkä muut Dermosil-tuotteet ovat suosikkejasi?

Linimenttivoide (3043), Karbamidi Jalkavoide (3573) sekä Aloe Geeli (3417). Kaikilla perheemme jäsenillä on enemmän tai vähemmän kuiva iho, ja nämä ovat meidän ihollemme sopivia tuotteita.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy