BONUSRALLY VERKKOKAUPASSA 20.6.-8.7. - BONUSTUOTTEITA ALEHINTAAN, KATSO LISÄÄ TÄSTÄ

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Luomiväri tuo katseeseen syvyyttä

1. maaliskuuta 2016

Luomivärimeikin tummuus määräytyy sen mukaan, onko kyseessä arki- vai juhlameikki. Arkimeikki saa olla luonnollisempi, kun taas juhlameikissä saa tummuutta olla reilusti.

Luomivärin levitykseen voi käyttää sivellintä tai aplikaattoria. Sivellintä käytettäessä lopputulos on hieman luonnollisempi ja aplikaattoria käytettäessä peittävämpi. Kätevä tapa on esimerkiksi käyttää vaalean sävyn levittämiseen aplikaattoria ja varjostusten tekemiseen sivellintä.

Näin teet varjostuksen:
1. Levitä ensin koko luomelle aina kulmakarvoihin saakka nude-sävyä. Voit käyttää kumpaa tahansa nude-sävyvaihtoehtoa tai sekoittaa niitä keskenään. Käytä levittämiseen aplikaattoria tai luomivärisiveltimen suurempaa päätä.
2. Sen jälkeen valitse sävyistä joko brown tai black ja aloita varjostusten tekeminen. Levitä sävyä silmän ulkonurkkaan, ulkonurkasta kohti silmän keskiosaa. Käytä apuna aplikaattoria tai luomivärisiveltimen pienempää sivellinosaa.
3. Lopuksi häivytä rajat käyttämällä luomivärisiveltimen suurempaa päätä tai varovasti sormen avulla.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy