BONUSRALLY VERKKOKAUPASSA 20.6.-8.7. - BONUSTUOTTEITA ALEHINTAAN, KATSO LISÄÄ TÄSTÄ

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Meikkivälineiden pesupäivä

23. tammikuuta 2017

Meikkivälineiden säännöllinen pesu on tärkeää, sillä niihin kertyy meikkijäämien lisäksi myös bakteereja, pölyä ja likaa. Pesemättömät välineet voivat aiheuttaa iho-ongelmia. Meikki myös tarttuu paremmin puhtaaseen välineeseen.

Pese vähintään kerran viikossa välineet, joita olet käyttänyt meikkivoiteen tai muiden nestemäisten tuotteiden levitykseen. Tämän kaltaiset tuotteet tarjoavat hyvän kasvualustan bakteereille, joten siveltimet ja sienet voi hyvin pestä vaikka jokaisen käyttökerran jälkeen.

Pese puuteri- ja poskipunasiveltimet vähintään kahden viikon välein. Silmien lähellä käytettävien välineiden, kuten luomivärisivellinten, säännöllinen puhdistus on erittäin tärkeää, sillä likaisten välineiden käyttö voi aiheuttaa pahimmassa tapauksessa infektion. Muistathan puhdistaa myös ripsentaivuttimen pehmusteet!

Pesuaine liuottaa välineistä pois rasvaiset meikkijäämät. Synteettisestä materiaalista valmistetut siveltimet eivät ole yhtä herkkiä kuin aitokarvaiset, joten niitä voi pestä usein. Kaikki Dermosil-siveltimet on valmistettu synteettisestä materiaalista.

Huuhtele sivellin ja annostele siihen pesuainetta. Pyyhi sivellintä paperiin tai puhtaaseen kämmeneen, kunnes meikkiä ei enää irtoa. Pyyhkiminen on tehokas ja hellävarainen puhdistuskeino.

Meikkisienten puhdistukseen tarvitaan paljon saippuaa, jotta aine pääsee sienen sisälle ja liuottaa meikin pois. Sientä voi pitää jonkin aikaa vesi-saippualiuoksessa. Huuhtele sieni ja puristele sitä kevyesti. Älä väännä, jotta sieni ei hajoa.

Asettele välineet kuivumaan froteepyyhkeen päälle. Siveltimiä ei saa kuivattaa pystyasennossa, sillä muuten vesi pääsee valumaan harjasten kiinnityskohtaan ja heikentää liimausta. Tällöin harjakset voivat irtoilla, ja siveltimestä tulee käyttökelvoton. Sienet tulee kuivattaa ilmavasti, eikä niitä saa laittaa märkänä takaisin meikkipussiin.

Vaihda meikkisieni uuteen, kun se ei enää puhdistu kunnolla tai sen väri on haalistunut. Säännöllisessä käytössä sienet olisi hyvä uusia kahden-kolmen kuukauden välein. Meikkisivellintä voidaan käyttää niin kauan, kun sen saa kunnolla puhtaaksi eivätkä harjakset ole vaurioituneet tai taipuneet.

Käy katsomassa Dermosil Tutorials -video sivellinten puhdistuksesta!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy