Myymäläauto täynnä tuotteita ja tunnelmaa

Päivitetty 19.5.2017 | Ajankohtaista

Dermosil-myymäläauto kiertää taas kesällä ristiin rastiin Suomea. Dermosil on Tour -kesäkiertueemme alkaa virallisesti 24.5. Vaasasta ja kesän aikana vierailemme yhteensä 12 paikkakunnalla.

Myymälän valikoimaista löydät tietenkin kauden uutuustuotteet, sekä entistä enemmän asiakkaidemme kestosuosikkeja. Saimme viime kesänä runsaasti palautetta ja toiveita liikkuvan myymälämme valikoimasta ja nämä toiveet olemme pyrkineet huomioimaan tänä kesänä. Valikoimastamme löydät kymmeniä ihania Dermosil-tuotteita esimerkiksi Classic, Faces, Makeup, Living ja Sensitive-sarjoista. Luvassa on myös kesäisiä tarjouksia, jotka löydät vain liikkuvasta myymälästämme. Olemme tehneet myös muutoksia myymälän sisätiloihin voidaksemme palvella asiakkaitamme paremmin.

Luvassa on vaihtuvia kesätarjouksia, jotka saat vain tekemällä ostoksia liikkuvasta myymälästämme. Henkilökuntamme auttaa juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa ja kuulee mielellään käyttökokemuksia tuotteistamme. Myymäläautossa on aina mahdollisuus testata tuotteita ja osallistua arvontaan.

Kuluvana vuonna teemme yhteistyötä LadyLinen ja EasyFitin kanssa ja tämä yhteistyö tulee näkymään esimerkiksi Vaasassa, Rovaniemellä ja Lahdessa. Viime kesän kiertueelta tuttuja pikameikkejä tehdään myös muun muassa Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Paikkakuntakohtaiset ohjelmatiedot löydät kiertueaikataulusta! Huomaathan, että kiertuekohteiden ohjelmassa voi olla muutoksia.

Meistä

Turvallisia koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy