ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN - TOIMITUSAIKA 3-5 ARKIPÄIVÄÄ

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Nappaa mukaan kangaskassi!

29. elokuuta 2018


Dermosil täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi uudistamme tuotepakkauksia, mutta haluamme muistaa asiakkaitamme myös pienellä tilaajalahjalla. Syys-lokakuussa sujautamme jokaisen yli 50 euron arvoisen tilauksen mukaan käytännöllisen, tyylikkään harmaan Dermosil-kangaskassin.

Kangaskassin avulla haluamme myös haastaa asiakkaitamme miettimään muovin kulutusta. Euroopan Unionissa on ryhdytty toimiin muovijätteen vähentämiseksi. Muovipussien käytön vähentäminen on yksi helpoimmista keinoista, joihin yksittäinen kuluttaja voi tarttua.

Kangaskassi on kevyt ja sen saa taiteltua pieneen tilaan. Silloin, kun sinulla on ylimääräistä kannettavaa, on kassi helppo napata käyttöön. Puuvillakankaasta valmistettu Dermosil-kassi on kestävä ja pestävä ja toivomme sen tuovan sinulle iloa pitkään!

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy