ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN - TOIMITUSAIKA 2-4 PÄIVÄÄ

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Nauti jalkakylvystä rauhassa kotonasi

10. heinäkuuta 2017

Jalkakylpy on täydellinen ratkaisu sinulle, jolla ei ole aikaa jalkahoitoon tai hierontaan, joka pehmentäisi jalkojen ihoa. Kun jalat saavat olla jalkakylvyssä 10-20 minuuttia, ne virkistyvät ja iho pehmenee. Lämmin vesi rentouttaa jalkojen pienet lihakset ja stimuloi myös verenkiertoa. 

Kun lasket veden jalkakylpyä varten, huomaathan, ettei vesi saa olla liian kuumaa. Liian lämmin vesi saa jalkojen ihon vain kuivamaan entisestään. Annostele puoli ruokalusikallista Nature Jalkakylpysuolaa- ja öljyä kylpyveteen. Ecocert-sertifioitu Himalajan luonnonsuola liukenee öljyn kanssa kylpyveteen. Suola rentouttaa jalkoja ja pehmentää kovettumia ja kuivaa ihoa. Mintunlehtiöljy on aromaattinen öljy, joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Sinä voit rentoutua ja antaa jalkojen nauttia!

Noin 10-20 minuutin kuluttua voit nostaa jalat kylvystä ja kuivata ihon hellävaraisesti. Halutessasi voit huuhdella jalat kylvyn jälkeen lämpimällä vedellä. Jos jaloissa on vielä kovettumia, niitä voi pehmentää kevyesti Dermosil Jalkaraspilla. Raspilla ei kannata painaa liian kovaa, ettei kylvyssä pehmennyt iho vaurioidu. Muistathan huuhdella raspin huolellisesti käytön jälkeen!

Lopuksi voit voidella jalat uudella Nature Jalkavoide, organicilla. Jalkavoide hoitaa jalkojen ihoa ja pitää jalat raikkaina. Voide sisältää mehiläisvahaa, joten se myös vähentää ihon tulehdusalttiutta. Voit tehostaa voiteen vaikutusta levittämällä sitä jalkojen iholle juuri enennen nukkumaanmenoa ja laittamalla puuvillasukat jalkoihin yön ajaksi. Jalkakylpy sopiikin erinomaisesti rentoutumishetkeksi juuri ennen nukkumaanmenoa.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy