Kaikki tammikuun asiakaslehdet on postitettu ja ne saapuvat asiakkaille viikon 3 aikana.

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Neljä vuodenaikaa ihon haasteena

7. tammikuuta 2018

Dermosil-tuotteet on kehitetty huolehtimaan ihosi hyvinvoinnista Pohjolan vaihtelevissa sääoloissa. Vaihtuvat vuodenajat koettelevat ihosi ja hiustesi hyvinvointia, jolloin on tärkeää valita juuri ajankohtaan sopivat, tarpeitasi vastaavat tuotteet. 30-vuoden kokemuksella tiedämme, millaisia tuotteita iho kaipaa voidakseen hyvin.

Talvella kylmyys, viima, tuuli ja kuiva ilma saavat ihon herkästi kuivamaan, halkeilemaan ja punoittamaan. Kesähelteellä hikoilemme enemmän, pulahdamme suolaiseen meriveteen uimaan ja aurinko polttaa kalpeaa ihoa saaden hiuksetkin hapsottamaan kuivina.

Tuotekehityksemme lähtökohtana ovat aina pohjoisen ilmastoon sopivat ainesosat, jotka tukevat ihosi hyvinvointia: puhdistavat hellävaraisesti, suojaavat ja auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja ravitsevat niin ihoa kuin hiuksiakin.

Yli 400 ihoystävällisen tuotteen Dermosil-valikoimasta löydät ihotyypillesi sopivan ja ihosi erityistarpeita vastaavan tuotteen jokaiseen vuodenaikaan. Valikoimaamme kuuluvat myös sesonkituotteet, kuten aurinkosuojatuotteet.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy