Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ihonhoito

Oikean suojakertoimen valinta suojaa ihoasi paremmin

9. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen askel oikean aurinkosuojan valitsemisessa on oman ihon tunteminen. Menneiltä vuosilta olet oppinut, palaako ihosi erityisen herkästi vai kestääkö se hyvin aurinkoa. Herkkäihoiset ovat todennäköisesti jo tottuneet käyttämään korkeaa aurinkosuojaa. Ja vaikka kokisitkin ruskettuvasi helposti ja sietäväsi auringonpaistetta hyvin, ihosi tarvitsee silti suojaa.

Ihotyypin lisäksi aurinkosuojatarpeeseen vaikuttaa myös se, miten paljon vietät aikaa ulkona ja auringossa. Ulkotyötä tekevien tai vapaa-ajalla paljon ulkona liikkuvien on erityisen tärkeää pitää huolta ihonsa aurinkosuojasta ja sopivasta ihoa suojaavasta vaatetuksesta. Pitkä altistuminen auringolle nostaa ihon palamisen riskiä ja auringon haittavaikutuksia.

SPF = SK. Sun Protection Factor (SPF) tarkoittaa suojakerrointa (SK).

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy