Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Tietoa tuotteista

Omat D-vitamiinit junioreille ja aikuisille

4. tammikuuta 2016

Huolehdi luustosi kunnosta! D-vitamiinilla on tärkeä vaikutus erityisesti luustolle ja kehon immuunijärjestelmälle. Suomalaiset asiantuntijat suosittelevat D-vitamiinia käytettäväksi ympäri vuoden etenkin lapsille, nuorille ja yli 60-vuotiaille. Riittävä D-vitamiinin saanti on tärkeää kaikenikäisille ja ravintolisän käyttö on usein tarpeen erityisesti talviaikaan, jolloin auringosta saatava D-vitamiini on vähäistä. 

Dermosil-tuotevalikoimasta löytyy oma D-vitamiinivalmiste sekä perheen aikuisille että lapsille. Jr.-sarjaan kuuluva Jr. D-vitamiini 10 µg sopii kaikille yli 2-vuotiaille ja Health-sarjan D-vitamiini 25 µg on tarkoitettu aikuisten käyttöön. Ravintolisän käyttö ei kuitenkaan korvaa terveellisiä ruokailutottumuksia. 

Jr. D-vitamiini 10 µg sisältää 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia, ja se noudattaa pohjoismaisia saantisuosituksia. Purkissa on 90 mintunmakuista imeskelytablettia. Tuote soveltuu yli 2-vuotiaille käyttäjille, ja annostelu on yksi tabletti päivässä.

Health-sarjan D-vitamiini 25 µg sisältää 25 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Pakkauksessa on 90 tablettia. Aikuisille tarkoitetun tuotteen annostelu on yksi tabletti päivässä aamiaisen tai lounaan yhteydessä.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy