Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Pidä huolta ripsienpidennyksistäsi

8. toukokuuta 2017

Kauniista ripsienpidennyksistä kannattaa huolehtia sopivilla tuotteilla ja hyvällä hygienialla. Ripsienpidennyksissä omien ripsien juureen liimataan ripsikuituja. Kosmetologi Lumikki Tattari vastaa asiakkaidemme esittämiin ripsienpidennyksiä koskeviin kysymyksiin.

Millaiset tuotteet tai raaka-aineet voivat heikentää ripsienpidennysten kestävyyttä?

Pidennysten kanssa tulee välttää öljypohjaisia silmämeikinpoistotuotteita ja ripsiseerumeja. Kannattaa välttää myös vedenkestäviä ripsivärejä sekä rajauksiin käytettäviä tuotteita, joiden poistamiseen vaaditaan öljypitoinen puhdistustuote.

Vaikuttaako ripsienpidennysten liima ihonhoito- ja meikkausrutiineihin?

Ei vaikuta. Ripsipidennysten laiton tai huollon jälkeen on suositeltavaa olla kastelematta ripsiä 24 tunnin ajan. Tämän jälkeen ripset tulee puhdistaa huolellisesti päivittäin, kuten muukin meikki.

Voiko ripsienpidennysten kanssa käyttää lämpimällä vedellä poistettavia moist proof -meikkituotteita?

Voi toki käyttää.

Miten ripsienpidennysten käyttäjän kannattaa meikata ja hoitaa ihoaan?

Silmänympärysvoiteiden käyttö on suositeltavaa myös ripsienpidennysten käyttäjille. Ripsiväriä, silmänrajaustuotteita sekä muita silmämeikkituotteita voi halutessaan käyttää, mutta niiden poistossa kannattaa olla todella huolellinen. Mikäli kuitujen väliin pääsee kerrostumaan likaa tai meikkituotetta, bakteerit pääsevät lisääntymään ja seurauksena voi pahimmassa tapauksessa olla silmän tai luomirajan tulehdus. Jokapäiväisen, hyvän hygienian noudattaminen on siis ehdottoman tärkeää myös ripsienpidennysten kanssa.

Ohessa on listaus Dermosil-tuotteista, jotka ovat öljyttömiä ja sopivat yhteen useimpien ripsienpidennysten kanssa. Varmista aina ripsiteknikolta tai kosmetologilta, mitkä tuotteet sopivat yhteen ripsienpidennystesi kanssa.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy