Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Kasvojenhoito

Puhdista kasvot kahdesti päivässä

19. helmikuuta 2016

Kasvojen puhdistuksessa oikeanlainen puhdistus oikeilla tuotteilla on tärkeää. Ihon tarve ja tyyppi määrittävät sen minkälainen puhdistustuote sopii kasvoille.

Ei ole suositeltavaa käyttää kasvojen iholle saippuaa, joka on tarkoitettu vartalolle. Saippua on tehokas puhdistaja, joka saattaa pestä kasvojen iholta myös hyödyllisen ja suojaavan rasvakerroksen, joka etenkin talviaikaan on iholle tärkeä.

Rasvoittuvalle kasvojen iholle, joka kiiltää helposti, sopii todennäköisesti parhaiten tuote, joka hillitsee talineritystä ja jättää iholle mattapinnan. Herkälle ja kuivalle iholle sopii puhdistustuotteeksi hoitava tuote, joka vahvistaa ihoa ja antaa sille suojaa. Normaali-iho on hyvä puhdistaa tuotteella, jonka ainesosat ylläpitävät ihon luonnollista tilaa.

On tärkeää puhdistaa iho kaksi kertaa päivässä: aamulla ja illalla. Aamupuhdistus ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä iholla. Ihon vilkas toiminta yön aikana rasvoittaa ihoa ja aamulla tehty puhdistus poistaa iholta ylimääräisen talin. Illalla iho puhdistetaan meikistä ja liasta, jota iholle kertyy päivän aikana. Jos kasvoja ei puhdista ja iholle jää liiallista talia tai ilmasta kertyneitä epäpuhtauksia voivat ihon huokoset tukkiintua.

Tiesitkö, että kasvovesi on oleellinen osa kasvojen puhdistusta? Se viimeistelee puhdistuksen. Kasvovesi poistaa ihosta puhdistusaineen jäämät, tekee ihon raikkaaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Se sulkee ihohuokoset ja valmistaa ihon hoitaville tuotteille. Kun puhdistustuote on kasvoille oikea, ei vanulappuun jää likaa kasvoveden käytön jälkeen.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy