ILMAINEN TOIMITUS - TOIMITUSAIKA 2-3 ARKIPÄIVÄÄ - TILAA JOULULAHJAT VIIMEISTÄÄN 19.12.

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Säilöntäaine takaa turvallisuuden

20. helmikuuta 2018

Säilöntä- ja väriaineiden runsas käyttö voi altistaa ihoreaktioille. Siksi ihoystävällisissä Dermosil-tuotteissa käytetään aina optimaalisesti säilöntä- ja väriaineita. Haluamme tarjota asiakkaallemme aina tuoreen, turvallisen ja ihoystävällisen tuotteen.

Täysin ilman säilöntäaineita ei kosmetiikkaa voi valmistaa. Säilöntäaineettomassa kosmetiikassa mikrobit alkaisivat kasvaa ja lisääntyä nopeasti, jolloin tuote pilaantuu ja muuttuu jopa käyttäjälleen vaaralliseksi.

Säilöntäaineiden, kuten kaikkien kosmetiikan ainesosien, on oltava käyttäjilleen turvallisia. Monen säilöntäaineen enimmäispitoisuus kosmeettisessa tuotteessa määritellään EU:n kosmetiikka-asetuksessa.

Koska kosmeettiset tuotteet eroavat koostumukseltaan, tarvitaan eri tyyppisiä säilöntäaineita. Kosmetiikassa käytetään sekä synteettisiä säilöntäaineita, kuten Phenoxyethanol tai luontaisia säilöntäaineita, kuten E-vitamiini. 

Dermosil-tuotteissa säilöntäaineita käytetään mahdollisimman vähän, sillä tuotteiden ei tarvitse kestää pitkää varastointia ja korkeita lämpötiloja, kuten vaikkapa eteläisessä Euroopassa. Tuotteemme jatkavat matkaa tuotannosta varastomme kautta suoraan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. 

Väriaineita käytetään kosmetiikassa tuotteen esteettisyyden vuoksi. Väriaineet parantavat tuotteen ominaisväriä.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy