Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Sopiva meikkipohja talveen

5. joulukuuta 2016

Iho kuivuu herkästi kylmällä ja tuulisella säällä, joten meikkipohjaan kannattaa valita kosteuttava tuote. Hieman pigmenttiä sisältävällä iDeal Kevyesti sävyttävällä Päivävoiteella on kevyesti peittävä vaikutus, samalla kun se kosteuttaa ja hoitaa kasvojen ihoa. iDeal-voide on ihanteellinen tuote, kun haluat luoda nopeasti raikkaan ja helpon meikkipohjan.

Talvi saa myös ihon punoittamaan. Meikkivoiteet sisältävät meikkipohjatuotteistamme eniten pigmenttiä, ja siten ne peittävät tehokkaasti ihon punaisuuden. Meikkivoiteista löytyy kolme sävyvaihtoehtoa: fair, medium ja deep.

Meikistä saa tasaisen, kauniin ja kestävän Meikinpohjustusvoiteilla, joita voi käyttää minkä tahansa meikkipohjatuotteen alla. Sävyä tasoittava Meikinpohjustusvoide tasoittaa ihon sävyä ja neutralisoi etenkin punaisuutta. Vaaleanvihertävä voide muuttuu kasvoille levitettynä värittömäksi. Helmiäistä sisältävä Heleyttävä Meikinpohjustusvoide tuo kasvoille valoa ja kirkkautta. Lopputulos on raikas ja luonnollinen. Matta Meikinpohjustusvoide häivyttää ihohuokosia ja tuo kasvoille pitkäkestoisen mattapinnan ehkäisten tehokkaasti kiiltoa. Voide sopii erityisesti rasvaiselle iholle tai iholle, jolla on taipumusta alkaa kiiltämään.

Kevätauringon säteet tuntuvat yllättävän joka vuosi pimeän talven jälkeen, joten kasvot on hyvä suojata aurinkovoiteella jo alkuvuodesta. Hyvä vaihtoehto on Dermosil Aina-voide, joka sisältää suojakertoimen 25. Voiteesta on saatavilla sävyt Aina-voide fair sekä Aina-voide medium. Suojakertoimen lisäksi voiteet sisältävät myös peittäviä pigmenttejä, jotka tasoittavat ihon sävyä luoden sille samalla kauniin hehkun.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy