Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Meikki

Suukonkestävä huulimeikki

21. helmikuuta 2017

Suosikkisävy huulilla piristää päivää ja voi nostaa itseluottamuksen kattoon. Estä huulipunan karkailu huulten juonteisiin ja rajojen ulkopuolelle hellävaraisella kuorinnalla ja huolellisella pohjustuksella.

1. Pehmeitä huulia on helpompi meikata, ja samalla myös lopputulos on kauniimpi. Käytä siis säännöllisesti Huulibalsamia! Erittäin kuivat ja hilseilevät huulet pehmenevät, kun niitä hieroo kevyesti puhtaalla, pehmeällä hammasharjalla tai veteen kastetulla sokeripalalla.

2. Muotoile huulten ääriviivat Värittömällä Huultenrajauskynällä. Väritön rajauskynä sopii yhteen kaikenväristen huulimeikkituotteiden kanssa ja se estää huulimeikin leviämistä. Erityisen kestävän pohjan huulimeikille saat, kun värität huulet kokonaan rajauskynällä. Voit myös tehostaa rajauksen kestävyyttä lisäämällä huulten rajoille meikkivoidetta ja puuteria ennen rajauskynän käyttöä.

3. Levitä rajatuille huulille suosikkihuulipunaasi reunoilta keskelle edeten. Vaalea huulipuna yhdessä huulikiillon kanssa antaa täyteläisemmän ilmeen, kun taas tumma huulipuna voi saada huulet näyttämään pienemmiltä. Voit korjata illuusion lisäämällä huulikiiltoa huulten keskiosaan. Käytä rohkeasti myös tummempisävyisiä huulimeikkejä, sillä ne raikastavat ihanasti talven väsyttämät kasvot ja voimistavat silmien ja ihon sävyä!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy