Kaikki tammikuun asiakaslehdet on postitettu ja ne saapuvat asiakkaille viikon 3 aikana.

Uutiset ja artikkelit / Ihonhoito

Tehoa pintaa syvemmältä

19. syyskuuta 2017

Seerumi on tehotuote, joka täyttää vaativankin ihon tarpeet. Yksi seerumipisara sisältää valtavan määrän ihoa hoitavia aineita, jotka vaikuttavat ihon syvemmissä kerroksissa asti.

Seerumi on tehokas kasvojenhoitotuote, joka sisältää runsaasti aktiivisesti vaikuttavia ainesosia tiiviissä muodossa. Usein seerumi on kehitetty hoitotuotteeksi jotakin tiettyä ihon ongelmaa tai erityistarvetta varten. Dermosil-valikoimasta löytyy esimerkiksi rasvoittuvalle, ikääntyvälle ja samealle iholle sopivia seerumeita.
Koostumukseltaan seerumit ovat nestemäisiä ja ohuita. Niiden aktiiviaineiden molekyylit ovat pienikokoisia, minkä ansiosta seerumi pääsee imeytymään ihon syvempiin kerroksiin asti. Siksi seerumien vaikutukset iholle ovat perusteellisia ja pitkäaikaisia. Uuden seerumin vaikutukset alkavat näkyä ihossa noin kuukauden kuluessa.

Seerumia levitetään puhtaalle iholle aamuin illoin. Parhaiten seerumi imeytyy kasvoveden jäljiltä vielä hieman kostealle iholle. Levitä seerumi kasvojen iholle taputellen ja kevyesti hieroen, sillä liike auttaa tuotetta imeytymään paremmin ihoon. Seerumia voi käyttää myös kaulan ja dekolteen alueelle, mutta silmänympärysihoa tulee välttää. Seerumi sopii hyvin myös meikin alle.
Seerumin imeydyttyä iholle voi vielä lisätä kosteuttavaa voidetta. Seerumin tarkoitus ei ole korvata kasvovoidetta, vaan toimia ihonhoitoa tehostavana tuotteena voiteen rinnalla. Iho-ongelmissa auttavia seerumeita voi käyttää myös kuuriluontoisesti, kun taas kasvovoide on osa jokapäiväistä ihonhoitoa.
Seerumit ovat varsin riittoisia tuotteita, sillä vain pari pisaraa tuotetta riittää. Tuotteen teho ei kasva määrän mukana.

Sopivan seerumin valinnassa auttaa oman ihon tarpeiden miettiminen. Tarpeet voivat olla erilaisia esimerkiksi ikävuosien karttuessa tai vuodenaikojen vaihtuessa. Aurinkoisen kesän jälkeen iho voi kaivata rauhoittavaa kosteutusta, kun taas talvella kosteutuksen lisäksi ihoa suojaavat ominaisuudet nousevat tärkeään rooliin.
Myös nuori voi käyttää seerumia ihoa hoitavana tehokuurina. Nuorelle sopivat esimerkiksi ihoa kosteuttavat ja puhdistavat seerumit. Sen sijaan anti-age -seerumit kannattaa jättää odottamaan myöhempiä ikävuosia, sillä liian tehokkaasti hoitava seerumi voi aiheuttaa nuoren iholla epäpuhtauksia.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy