Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Tilaajaetuna kesäkirjasto kännykkääsi

1. heinäkuuta 2019

Heinä-elokuussa jaamme kaikkien verkkokaupasta tehtyjen tilausten mukaan kampanjakoodin, jolla saat Nextoryn sisällöt käyttöösi veloituksetta 30 päiväksi. 

Nextory on kuin kirjasto kännykässäsi. Nextory-sovellus ladataan älypuhelimelle tai tablettitietokoneelle ja sen kautta ulottuvillasi on tuhansia äänikirjoja sekä e-kirjoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Tarjolla on mm. dekkareita, romantiikkaa, fantasiaa ja elämäkertoja sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Voit lukea lisää Nextoryn palvelusta ja sovelluksen lataamisesta täältä. Koodi on henkilökohtainen, koskee Nextoryn uusia asiakkaita ja sen voi hyödyntää vain kerran Nextoryn palvelussa. Koodi on voimassa 31.12.2019 saakka.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy