Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Uusi vuosi, uusi tyyli

27. joulukuuta 2016

Dermoshopin muuttumisleikkiin saapunut Mirja Järvinen istahtaa jännittyneenä kampaajan tuoliin.
– Ihana ja epätodellinen fiilis. Odotan lopputulosta innolla, Mirja hihkuu.
Muuttumisleikkihakemuksen kirjoitti Mirjan tytär Laura, joka kertoi äitinsä luontaisen kauneuden jääneen iän myötä hieman piiloon. Vaatteiden valintaan kaivattiin apua ja hius- ja meikkityyliin päivitystä.
Kampauksen suhteen Mirja toivoo meikkaaja-kampaaja Nina Hemmingiltä kiharoita.
– Kiharat ovat pehmeä ja naisellinen kampaus. Leikkaan hiustesi latvan veitsellä, jolloin luonnonkiharasi pääsevät paremmin esiin, Nina kertoo.
Mirjan hiusten väri säilyy tummana, mutta niihin tehdään vapaalla kädellä vaaleampia raitoja. Vaaleat osiot kasvojen lähellä olevissa hiuksissa sekä hiusten latvoissa tuovat kasvoille valoa ja hiusväriin elävyyttä. Mirjan vastavärjätyt hiukset pestään Väriä suojaavalla Shampoolla ja Hoitoaineella intensiivisen sävyn säilyttämiseksi.

Hiuksia kuivatessa Mirjan suusta kuuluu päivän ensimmäinen ”Vau”. Kun hiuksista on poistettu massaa veitsen avulla, kiharat nousevat hiustenkuivaajan avulla kauniisti esiin.
Kuivaamisen jälkeen Nina rutistelee hiuksiin vielä Muotovaahto Structure & Volume superstrongia, jotta kiharoista saadaan napakat ja kestävät.
Mirja on erittäin tyytyväinen ilman papiljotteja tai lämpörautoja syntyvään kampaukseen.
– Mahtavaa miten kiharat syntyvät näin helposti! Olen käyttänyt Dermosil Muotovaahtoa jo pitkään, se antaa hyvän tuen hiuksille eikä rasvoita niitä. Hauska saada lempituotteelle uusia käyttövinkkejä, Mirja kiittelee.

Mirja kertoo olevansa perustason meikkaaja, mutta vinkit häivyttämiseen ja korostamiseen olisivat tervetulleita.
– Varjostuksella tuodaan kasvojen luustoa esiin. Huolellinen häivyttäminen on tärkeää, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta, Nina kertoo sutiessaan Aurinkopuuteria Mirjan kasvoille.
Hakemuksessa Mirjan tytär Laura kertoi äidillään olevan upeat silmät, jotka ansaitsisivat tulla paremmin esille. Mustalla Moist Proof Eyelinerilla Mirjan katse saa upean kehyksen, ja luomille syntyy kaunis meikki ruskealla ja nudensävyisellä Baked Duo -luomivärillä.
– Ihanat silmät, ovatko nuo omat, Mirja ihastelee lopputulosta.

Huulille levitetään vielä Huulikiilto Dazzling Coralia, jonka raikas korallinen sävy sopii loistavasti näyttävän silmämeikin pariksi.

Mirja on työskennellyt jo lähes 30 vuotta karstulalaisessa ruokakaupassa. Työvaatteita ei siis tarvitse miettiä, mutta vapaa-aikaan sopivien vaatteiden löytäminen aiheuttaa Mirjalle vaikeuksia. DOPP-vaateliikkeessä yrittäjä Katarina Rewell etsii Mirjalle kauniita ja käytännöllisiä arkeen sopivia vaatteita. Ensin etsitään sopivat farkut.
– Farkkujen tulee olla tiukat ja istuvat, sillä ne löystyvät kuitenkin käytössä. Aikuiselle naiselle sopii korkea, hyvin istuva malli, Katarina neuvoo.
Katarinan mukaan vaatteiden pituuksilla leikittely on nuorekasta. Pitkän neuletakin helmat saavat näkyä lyhyemmän päällystakin alta.
– Tämä oli minulle aivan uutta tietoa, mutta aion ottaa vinkin kokeiluun, Mirja tuumaa.

Päivän päätteeksi Mirjan uusi tyyli ikuistetaan valokuviin. Muutosta on selvästi tapahtunut, mutta uudistunut ulkomuoto on silti Mirjan näköinen.
– Päivä on ollut ikimuistoinen. Etenkin uusi hiustyyli on uskomattoman ihana. En malta odottaa, että pääsen esittelemään muutoksen työkavereilleni, Mirja hehkuttaa ennen kotimatkalle lähtöä.

Ninan hiusvinkki:

∞ Epäsymmetria tuo hiuksiin mielenkiintoa. Kampaus voi esimerkiksi olla muhkeampi pään toisella puolella.

Ninan meikkivinkit:

∞ Häivytä meikin rajat kunnolla, jottei lopputulos näytä liian meikatulta.
∞ Helmiäistä sisältävät meikit sopivat myös aikuiselle naiselle. Lisää meikkiä kohtaan, jota haluat korostaa, kuten poskipäille tai kulmaluulle.

Katarinan pukeutumisvinkit:

∞ Vyölenkillisten housujen kanssa käytetään vyötä, vaikkei se jäisikään näkyviin. Housujen kiskominen ei ole tyylikästä.
∞ Ulkona käytetään huivia, päähineitä ja käsineitä, vaikka takki olisikin rennosti auki.
∞ Osta vaatteita kokonaisuuksina, esimerkiksi housut, paita ja neule samalla kertaa. Näin sinulla on aina jokin hyvä asu päälle pantavaksi ja vältät turhat asukriisit.

Mirjan suosikkituotteet:

Classic Kasvopesu
”Tehokas ja hellävarainen.”
Skin Comfort Teho Päivävoide ja Skin Comfort Teho Yövoide
”Tuntuvat kevyiltä ja imeytyvät nopeasti.”

Artikkeliin liittyviä tuotteita

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy