Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Dermoshop Oy - since 1988

Dermoshop Oy on suomalainen yritys, joka kehittää ja myy ihonhoito-, hiustenhoito- ja meikkituotteita sekä ravintolisiä. Oma tuotemerkkimme on Dermosil ja tuotteitamme voit ostaa ainoastaan meiltä verkkokaupastamme osoitteessa www.dermosil.fi.

Tuotevalikoimaamme kuuluu turvallisia perustuotteita koko perheelle, pitkälle kehitettyjä kosmeettisia tuotteita sekä trendikkäitä erikoishoitotuotteita ja värikosmetiikkaa. Valikoimassamme on yli 400 tuotetta.

Dermoshop aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1988, jolloin esiteltiin Classic Ihonhoitovoide. Tänä päivänä Dermosil-tuotteita myydään Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Tuotteita on mahdollista tilata myös koko EU:n alueelle. Meillä on ollut oma verkkokauppa jo vuodesta 1996.

Dermoshop-yhtiöihin kuuluvista tytäryhtiöistä Guest Comfort myy vierastuotteita hotelleille sekä lento- ja laivayhtiöille. Keväällä 2013 toimintansa aloittanut Mosho tarjoaa ryhmille ja yhdistyksille helpon tavan hankkia varoja toimintaansa varten.

Filosofiamme

Tarjoamme helpon, nopean ja luotettavan tavan ostaa laadukkaita ihonhoitotuotteita. Myymme tuotteitamme työpaikkojen henkilökuntaryhmille ja muille ryhmille sekä yksittäisille asiakkaille verkkokauppamme kautta. Myymme tuotteet suoraan asiakkaillemme ilman välikäsiä, joten voimme tarjota laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Tuotteemme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja ihonhoitotuotteet testataan ihmisten koekäytössä. Dermosil ihonhoitotuotteet ovat kasviöljypohjaisia eivätkä tuotteet sisällä mineraaliöljyä (Paraffinum Liquidum). Tuotteiden säilöntäaineet ovat turvallisia. Valikoimassamme on myös paljon hajustamattomia tuotteita, joista useille Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Valikoimaamme liittyy uutuustuotteita joka toinen kuukausi. Tuotteiden kehitys tapahtuu Pohjanmaalla, Korsnäsissä, jossa on myös yhtiömme pääkonttori. Ihonhoitotuotteemme, meikit ja ravintolisät valmistetaan Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa.

Tuotteistamme kerromme verkkokauppamme sivuilla sekä kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä omassa lehdessämme. Dermolehden postitamme automaattisesti kaikille asiakkaillemme. Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Historia, luokitukset ja sertifikaatit

Dermoshop Oy:llä on paras AAA-luottoluokitus. Valvomme toimintaamme laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmän mukaisesti, mistä todisteena Dermoshopilla on ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -sertifikaatit.

Dermoshop Oy huolehtii pakkausmateriaalin hyötykäytöstä ja on Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n jäsen. Työskentelemme jatkuvasti sen puolesta, että ympäristönäkökohdat otetaan yhä paremmin huomioon sekä pakkauksissa että tuotteiden sisällössä.

Dermoshop Oy:lla on myös Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti, joka kertoo yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy